Horoskop na týden 17.10. - 23.10.

Horoskop na týden 17.10. - 23.10.

Dávejte si pozor na příliš silné a ukvapené soudy, které by mohly pokazit vaši pověst. Můžete také procházet obdobím zvýšené sexuální aktivity. O sobotním odpoledni byste měli pouze relaxovat.

Berani Nepříliš výrazný týden ve kterém se budou střídat úspěšné a neúspěšné situace jako slunce a déšť na jaře. Snažte se proto více využívat příznivější dny jako je úterý a středa, které také více přejí lásce.

Býci Zatímco v pondělí a ve čtvrtek je vhodný čas pro intenzivní duševní činnost, tak o sobotním odpoledni byste měli pouze relaxovat a nebo se zabývat lehčí fyzickou prací nebo sportem.

Blíženci Máte stále mimořádně příznivé období vhodné pro všechny druhy aktivit stejně jako pro příjemný odpočinek, partnerské souznění, nákupy, plánování budoucnosti. Je vhodný čas i pro společenské akce.

Raci Přesto, že tento týden pro vás nebude nejspíš v ničem příliš mimořádný, mělo by se vám více dařit v oblasti partnerských či manželských vztahů. Můžete také procházet obdobím zvýšené sexuální aktivity.

Lvi Soustřeďte se spíše na dlouhodobé aktivity a investice. Nevěnujte tolik času zábavě a sexu a zaměřte se spíše na vaší profesi. Dávejte si pozor na příliš silné a ukvapené soudy, které by mohly pokazit vaši pověst.

Panny Není vhodný čas ani pro namlouvání a sexuální povyražení ani pro utrácení. Spíše zaměřte na to, kde vám mohou trochu zbytečně utíkat finance, a kde byste mohli něco ušetřit.Rozhodně se nepouštějte do větších investic.

Váhy Velice příznivý týden pro zařizování či vyřizování těch nejobtížnějších záležitostí, které vyžadují nejen bystrost, pohotovost, ale i vytrvalost a hlavně diplomatický takt, který nyní můžete výborně uplatnit.

Štíři Pokud máte pocit, že se vám stále nedaří naplňovat vaše představy o lásce a o souznění duší, je to možná tím, že očekáváte příliš od toho druhého, zatímco skutečná láska, neočekává nic a proto má vše.

Střelci V prvních třech dnech tohoto týdne můžete mít pocit, že se vám příliš nedaří, a to i přesto, že pracujete naplno a s veškerým nasazením. Příznivější je pro vás konec týdne počínaje pátkem ráno až do odpoledne.

Kozorozi Daří se vám docela dobře téměř ve všech oblastech vašeho života a pokud pociťujete nějakou nespokojenost, pokuste se analyzovat, co je toho příčinou. Možná to jsou přílišná očekávání.

Vodnáři Máte příznivější období na prožívání veselých chvil s vašimi přáteli, pokud se ovšem nerozhodnete, že si vyhodíte z kopýtka trochu víc než byste si mohli dovolit. Proto se snažte spíše něco málo ušetřit a sledujte dlouhodobé cíle.

Ryby Nerozčilujte se kvůli situacím, které se pouze jako vážné tváří, ale ve skutečnosti jsou to jen epizodky. Věnujte se více vlastní duši a s partnerem (partnerkou) více sobě navzájem. Máte vhodný týden pro všechny projevy lásky.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud