Horoskop na týden 17.8. - 23.8.

Horoskop na týden 17.8. - 23.8.

Počítejte se značným přílivem energie, ale také s tím , že nebudete vědět jak ji dříve využít. Budete mít tendenci řešit vše rázně a z jedné vody na čisto. Bude se vám také více dařit v záležitostech milostných a společenských.

Budete patřit k těm, kterých se tento nepříliš příznivý týden dotkne méně. Budete mít řadu nových nápadů a také chuť je prosadit a uskutečnit. Buďte ale opatrní a hledejte raději cesty menšího odporu než použití metod násilných.

Opatrnost je matkou moudrosti a to pro vás nyní platí nejen v oblasti pracovní, ale i osobní. Měli byste si začít více hlídat tělesnou váhu a také nemáte dostatek pohybu. Ideální by pro vás byla častější chůze, jízda na kole.

Počítejte se značným přílivem energie, ale také s tím , že nebudete vědět jak ji dříve využít. Budete mít tendenci řešit vše rázně a z jedné vody na čisto. Bude se vám také více dařit v záležitostech milostných a společenských.

S ničím nespěchejte a vše si nechte raději pořádně projít hlavou. Nehrozí vám sice žádné akutní nebezpečí, ale každé nevydařené rozhodnutí člověka mrzí. Nepouštějte se také do žádných větších investic.

Ne vše je vhodné překonávat silou a rozhodností. Pozor na úrazy, především v oblasti holenních kostí a kotníků. Dávejte si pozor na zakopnutí a menší úrazy z nepozornosti vyvolané vztekem a nesoustředěností.

Bystrost, pohotovost a dobrý postřeh jsou sice pro život velice důležité, ale neměli byste zapomínat na dlouhodobé cílevědomé směřování. Běh na dlouhé tratě vám přinese úspěch. Nesnažte se proto nic urychlit .

Procházíte dlouhodobým a velice příznivým obdobím, kdy byste měli sklízet ovoce nejen své předchozí práce, ale také práce současné. Neobávejte se pustit do nových a nevyzkoušených situací a nebojte se více riskovat.

Spokojeným a vyrovnaný je jen ten, kdo dokáže v každé situaci vidět jen to příznivé a špatnému se umí vyhnout bez sebeobviňování a s úsměvem. Pozor na menší úrazy díky nepozornosti, nesoustředěnosti.

Překonali jste nejednoduché období a vcházíte opět do lepších časů. Nestěžujte si na nepřízeň ostatních a raději hledejte, co můžete pro vlastní úspěch udělat sami. Budete na to mít nejen dost energie, ale i dostatek nápadů.

Nebudete-li mít hned ve všem úspěch, nepodléhejte depresi či panice. Soustřeďte se klidně na jednu situaci po druhé a uvidíte, že vám nebude nic na obtíž a že vše zvládnete s přehledem. Nepouštějte se do nových vztahů.

Nejvíce vám nyní prospěje klid a vyrovnanost. Žádná kaše se nikdy nejí tak horká, jak se uvaří. Mnoho můžete také pokazit, budete-li jednat ukvapeně. Nesnažte se řešit dopředu situace, které vůbec nemusí nastat.

Vcelku neutrální týden ve kterém budete mít dost času na vyřízení osobních či soukromých záležitostí. Nevěřte také všemu, co uslyšíte z druhé ruky. O důležitých záležitostech si obstarejte informace z první ruky.

Doporučujeme

Články odjinud