Horoskop na týden 17.9. – 23.9.

Horoskop na týden 17.9. – 23.9.

Mimořádně příznivý týden ve všech oblastech. Úspěch můžete očekávat ve všech dlouhodobých záležitostech a programech, kdy záleží nejen na vytrvalosti, ale tak na troše štěstí a dobrých nápadech.

Úspěch můžete očekávat ve všech dlouhodobých záležitostech a programech, kdy záleží nejen na vytrvalosti, ale tak na troše štěstí a dobrých nápadech. Nepouštějte se ale do žádných milostných dobrodružství.

Nejpříhodnější je pro vás polovina týdne, ve které můžete očekávat příznivé výsledky v jednání s kolegy i s nadřízenými. Sem byste měli zaměřit svoji největší pozornost. Dobré výsledky dosáhnete soustředěným úsilím.

Mimořádně příznivý týden ve všech oblastech. Ideální pro veselou a spokojenou dovolenou, ale i pro strávení klidnějšího a úspěšného pracovního týdne. Večery můžete věnovat nejrůznějším kulturním akcím.

Poměrně příznivý týden ve všem, co vyžaduje usilovnou práci a větší nasazení. Není vhodný čas pro řešení manželských konfliktů a vyřizování či vyjasňování starých záležitostí. Nepouštějte se do sexuálního harašení.

Opět se na vás štěstí usmívá a můžete strávit příjemný týden na dovolené a příjemné společnosti a zábavě, nebo se ve zvýšené míře věnovat plánování nových aktivit s využitím nových kontaktů a známostí.

Pozor na přílišnou pedantičnost, kritičnost a případně i ukvapenost. Nepouštějte se do žádných hádek, byť byste byli o vaší pravdě třeba stokrát přesvědčeni. Dávejte si pozor za co utrácíte peníze.

Pokud nejste na dovolené, měli byste si ji rychle vybrat. Máte před sebou velmi příjemný týden. Budete-li pracovat, pravděpodobně se samým úsilím nepřetrhnete a strávíte klidný týden.

Pomineme-li dlouhodobou tendenci k určité nenáladě či zasmušilosti, začne se vás opět probouzet větší chuť k životu. Upevní se vaše zdraví, budete mít lepší náladu a vše se vám bude více dařit.

Máte elán a optimismus, přízeň mužů (žen), máte ideální týden pro společenské styky, návštěvy divadla, kina, lásku i sex. Pouze byste se neměli ze samé radosti pouštět do většího utrácení. Půjdete-li do nějakého nočního podniku, například s sobotu či v neděli, neberte si s sebou více peněz.

Stále procházíte obdobím, kdy je lépe se zaměřit spíše na profesionální záležitosti a snažit se řešit problémy soustředěným a nepolevujícím tlakem, než se věnovat zábavě. Vyhněte se v partnerství konfliktním tématům.

Snažte se maximálně tento týden příznivý týden využít buď k rekreaci a relaxaci na dovolené, nebo k úspěšným snahám v zaměstnání. Budete společensky úspěšnější než jindy a také budete přitažlivější a milejší

Měli byste si buď vzít na tento týden dovolenou, nebo se snažit vystříhat se všech větších aktivit z vlastní iniciativy. Zvláště pokud jste narozeni na samém začátku znamení Ryb, můžete počítat s nejrůznějšími obtížemi.

Doporučujeme

Články odjinud