Horoskop na týden 1.8. – 7.8.

Horoskop na týden 1.8. – 7.8.

Pociťujete nový příliv energie a odhodlání. Jste plni optimismu, energie a očekávání. Je příznivý čas pro řešení nějakých nedořešených či letitých situací. Můžete mít harmonizující vliv na okolí.

Berani Zamysleli jste se už někdy nad tím, že lidé okolo vás nemusí stačit vašemu tempu a že je tedy vaší činorodostí můžete i frustrovat? Není snadné odhadnout možnosti ostatních a umět odlišit sníženou výkonnost od pohodlnosti či lenosti.

Býci Ať už budete pracovat na zahrádce, doma nebo v zaměstnání, nerozčilujte se a nepodléhejte hněvu, i kdybyste k tomu měli velice pádný důvod. Nezvyšujte si krevní tlak pro neschopnost jiných. Pozor na nachlazení.

Blíženci Nezapomeňte si vzít na dovolenou dostatek čtiva a nespoléhejte se pouze na to, že se zabavíte společenskými záležitostmi nebo turistikou. Pokud jste v zaměstnání, je vhodný čas pro veškeré organizační změny které hodláte udělat.

Raci Vše děláte s rozvahou a zdá se, že vás nic nemůže zaskočit. Pokud se na někoho hněváte, je nyní pravý čas pro odpuštění a hledání lepšího způsobu komunikace. Máte-li nějaké partnerské nevyjasněnosti, je nyní čas je dořešit.

Lvi Jste plni optimismu, energie a očekávání. Pozor ale na příliš prudké nebo nepromyšlené reakce, kterými byste mohli někoho byť i nechtě zarmoutit. Je příznivý čas pro řešení nějakých nedořešených či letitých situací.

Panny Jste dlouhodobě v období značné pracovní vytíženosti, ale zdá se, že zisk z této činnosti není příliš úměrný vámi vynaložené námaze. Tento čas je pro vás takovou menší zkouškou trpělivosti a skromnosti.

Váhy Dlouhodobě šťastné období, které prožíváte v relativní bezstarostnosti, ale které můžete využít k započetí nových aktivit, a to nejen v životě profesionálním, ale i soukromém. Můžete mít harmonizující vliv na okolí.

Štíři Jestliže se příliš nedaří naplňovat vaše dlouhodobé záměry nebo tajná přání, nepropadejte k vůli tomu vzteku. Ne vždy je to, o čem jsme přesvědčeni, že je pro nás nejlepší či žádoucí opravdu pro nás příznivé.

Střelci Pociťujete nový příliv energie a odhodlání a tak se po poněkud skromnějším období na vás začíná zase slunce více usmívat. měli byste začít méně přemýšlet a více jednat. Váš denní režim potřebuje efektivnější rytmus.

Kozorozi Nejspíš budete vyhodnocovat co se vám vše povedlo a nyní budete ještě potřebovat. Je čas udělat si svoji osobní inventuru, abyste se v nejbližší době nevydávali na cesty, které jsou buď příliš obtížné nebo zbytečné.

Vodnáři Pokud je v průběhu tohoto roku nějaké období nejvhodnější pro odpočinek, je to nyní. Možná, že budete přesvědčeni o pravém opaku a budete nyní chtít vyřešit co nejvíce. Nepřepínejte vaše psychické ani fyzické možnosti.

Ryby Připravujte se na neklidné a plně vytížené září. Proto nic neodkládejte na později, a naopak se snažte si cestičku do nejbližších týdnů co nejvíce vyčistit a zpřehlednit. Nespoléhejte se, že se něco vyřeší dobře bez vašeho přičinění.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud