Horoskop na týden 18.10. – 24.10.

Horoskop na týden 18.10. – 24.10.

Mimořádně příznivý čas. Jste naplněni elánem a odhodláním uspět ve všem, do čeho se nyní pustíte. Važte si toho a každou hezkou chvilku si vychutnejte.

Berani Co do množství práce a starostí, které jsou před Vámi můžete být spokojeni, protože máte dost energie i elánu se vším se vypořádat. Nepouštějte se ale do partnerských sporů.

Býci Vhodná doba především pro nákupy všeho co budete potřebovat na zimu, pro účast na společenských akcích. Můžete prožívat i nové impulzy ve vašem milenecké či sexuálním životě.

Blíženci Velice příznivý čas pro pozdní dovolenou obzvláště v teplých krajích. Budete ale i pracovně úspěšní, výkonní, bude se Vám dařit. Vhodný čas i pro jednání s nadřízenými o vašich dalších plánech.

Raci Nemusíte řešit vše, co se tváří jako zcela nezbytný úkol. Neztrácejte čas a energii malichernostmi a zaměřte se jen na podstatné situace. Případné domácí či partnerské obtíže neřešte ukvapeně.

Lvi Máte nyní možnost uspět jak před Vašimi nadřízenými, tak i podřízenými. Máte výborné nápady, působíte klidně, vyrovnaně a máte situaci pevně v rukou. Nyní je správný čas pro životní změny.

Panny Opět procházíte pracovním mezidobím, které berte spíše jako investiční než zhodnocovaní. Dávejte se ale pozor na takové situace, které hrozí přepracováním a vyčerpaností.

Váhy Mimořádně příznivý čas. Budete sice poměrně dost pracovně vytíženi, ale budete úspěšní, aktivní a mnohem rozhodnější než jindy. Jste na počátku dlouhého a úspěšného období.

Štíři Poměrně klidné a nevýrazné období, ve kterém budete mít dost klidu a soustředění na přemýšlení a nové inspirativní nápady. Také v osobním či mileneckém životě budete procházet spokojenějšími časy.

Střelci Jste naplněni elánem a odhodláním uspět ve všem, do čeho se nyní pustíte. Nebojte se nových pracovních příležitostí, nezvyklým a nápaditých řešení a více si věřte. Budete mít štěstí.

Kozorozi Můžete mít pocit, že jste přímo zavaleni a zahlceni povinnostmi a obtížemi. Odfiltrujte nepodstatnosti a uvidíte, jak se Vám velice uleví. Nejste tu jen na práci a proto nezapomínejte na osobní či sexuální život.

Vodnáři Jste uprostřed mimořádně příjemného období. Važte si toho a každou hezkou chvilku si vychutnejte. Máte mnoho sil a odhodlání a proto se zahleďte více do budoucnosti. Je čas i pro investice.

Ryby Vaší velikou životní výhodou a předností je mimořádná citlivost a vnímavost. Proto využívejte více toho, co je Vám vrozené a nesnažte se uspět tam, kde mají lepší vlohy jiní.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud