Horoskop na týden 18.6. – 24.6.

Horoskop na týden 18.6. – 24.6.

Budete aktivnější v milostných záležitostech a sexu. Vstupuje do vás nová síla a vy se dokážete opět dívat okolo sebe s radostí a optimismem. Zacházejte s penězi opatrně a nikomu příliš nedůvěřujte.

Situace se vám budou na všech frontách mírně zhoršovat a budete narážet na řadu vcelku drobných obtíží, které jsou ale snadno překonatelné zvýšeným úsilím. Nehněvejte se kvůli maličkostem.

Nejobtížnější situace jsou už za vámi. Vstupuje do vás nová síla a vy se dokážete opět dívat okolo sebe s radostí a optimismem. Dávejte si pozor na nachlazení a také buďte opatrní při chůzi, abyste si nepohmoždili prsty u nohou.

Máte stále dobrou fantazii a šikovné nápady. Neobávejte se proto, že vás v důležité okamžiky nic nenapadne a že vás štěstí opustí. Potřebujete ale více sebevědomí a rozhodnější chování. Soustřeďte se jen na to nejdůležitější.

Budete v tomto týdnu aktivnější a činorodější než byste očekávali. Důležité ale bude, zda bude schopni dost dlouho koncentrovat svoji pozornost a nerozptylovat se. Budete také aktivnější v milostných záležitostech a sexu.

Vaše dlouhodobě složitější období zvolna doznívá a tak můžete rozvinout své aktivity opět na plno. Pozor ale, abyste nenaletěli při větších investicích. Zacházejte s penězi opatrně a nikomu příliš nedůvěřujte.

Jste stále ve vynikající formě a ve všem by se vám mělo dobře dařit. Budete mít i poněkud zvýšenou reaktivitu na druhé pohlaví. Věnujte se proto se svým partnerem (partnerkou) více sobě navzájem.

Dávejte si pozor při koupání, abyste si nenachladili ledviny nebo si nezadělali na zápal plic. Neležte nikdy na studené podložce a nepostávejte v průvanu. Budou-li vás více než jindy zužovat nejrůznější starosti, snažte se je odstraňovat jednu po druhé a nepropadejte melancholii.

Zvolna odchází dlouhé a složité období, ve kterém jste museli pravděpodobně vynaložit mnohem více sil než jindy na dosažení vcelku banálních úspěchů. Pozor na zvýšenou citlivost k půvabům opačného pohlaví.

Máte před sebou vcelku klidný a nepříliš vzrušivý týden, od kterého nemůžete očekávat žádné dramatické změny ani ve zlém ani v dobrém. Budete fungovat ve všem vcelku bez obtíží a vše zvládat poměrně snadno.

Přesto, že dlouhodobé záležitosti se vyvíjejí příznivě, tak v dennodenních starostech máte trochu zmatek. Nenechte se tolik ovládat okolnostmi a nevěnujte malichernostem tolik času. Jednejte v souladu s vašimi prioritami.

Také vy jste se dočkali významného zlepšení celkové situace. Nejste už také tak ve vleku okolních vlivů. Máte vhodnou příležitost pro zakoupení nějakých domácích spotřebičů nebo bytového či chatového vybavení.

Pro vás jsou nejen tento týden, ale i několik dalších týdnů velice důležité jak pro váš osobní, tak i profesionální život. Rozhodující záležitosti řešte opatrně a s rozmyslem a nenechte si odvádět pozornost sexem.

Doporučujeme

Články odjinud