Horoskop na týden 18.9. – 24.9.

Horoskop na týden 18.9. – 24.9.

Do všeho se pusťte na plno. Nemusíte nutně ihned uspět, ale rozhodně pokročíte o notný kus dopředu. Ideální čas pro přípravu na jakékoliv zkoušky a vše co vyžaduje soustředění.

Berani Buďte opatrní a trpěliví. Vše co děláte také vyzkoušejte nebo ověřte. Zvláště to, co děláte či zařizujete ve spěchu. Máte stále příznivý čas pro dobré investice i nákupy. Také můžete využít posledních příjemných dnů k dovolené.

Býci Soustřeďte se maximálně na profesionální záležitosti. Nespoléhejte se na protekci a známosti. Není příznivý čas pro nová milostná dobrodružství a spíše hrozí menší partnerské konflikty. Pozor na potraviny s prošlou zárukou.

Blíženci Do ničeho se nepouštějte ukvapeně a vše si dobře promyslete. Budete mít nejen dobré nápady, ale i dobrou intuici a posílené myšlení. Ideální čas pro přípravu na jakékoliv zkoušky a vše co vyžaduje soustředění.

Raci Co můžete udělat ihned neodkládejte na pozdější dobu. Máte dobrou příležitost úspěšně zařídit celou řadu menších záležitostí a využít k tomu i příjemné a klidné vystupování. Nepouštějte se ale do složitých prací.

Lvi Do všeho se pusťte na plno. Budete mít i dobré nápady, které Vám pomohou vyřešit i nějaké nepříjemné situace. Budete mít úspěch i v oblasti komunikace a můžete očekávat i nové profesionální i soukromé kontakty.

Panny Nenechte se nikým rozčilovat a snažte se každou situaci posuzovat z dostatečného nadhledu. Také s ničím nespěchejte a nepracujte pod stresem. Volnější tempo se vám vyplatí, protože nebude dělat chyby z ukvapenosti.

Váhy Velice příznivé období a můžete se rozhodnout mezi prací a dovolenou. Máte výhodný čas i pro nějaké investice či větší nákupy. Pokud potřebujete projednat náročné či nepřehledné situace, je proto nyní nejvhodnější čas.

Štíři Budete mít dost elánu i soustředění, abyste se mohli věnovat situacím, které jste třeba i delší dobu odkládali. Nemusíte nutně ihned uspět, ale rozhodně pokročíte o notný kus dopředu. Dávejte si ale pozor při nějakých „velice výhodných“ nákupech, aby se vám nakonec neprodražily.

Střelci Nespěchejte a nerozčilujte se, protože vám to nepomůže. Máte nyní příhodný čas, abyste projevily velkorysost a toleranci místo úzkoprsostí a lpění na maličkostech. Buďte opatrní při zacházení s ostrými nástroji.

Kozorozi Máte dobrou možnost prosadit soustředěným úsilím a vytrvalostí vše co potřebujete. Nedopouštějte se ale na nikom žádného násilí a snažte se za všech okolností o laskavé a klidné jednání. Neriskujte.

Vodnáři Pamatujte na přísloví, že první vydání z kapsy vyhání. Nepůjčujte nyní peníze a nespekulujte. V ničem se nespoléhejte na protekci a známosti a snažte se o své věci se postarat sami. Není příznivý čas na spekulace.

Ryby Pravděpodobně za sebou nemáte vyloženě příznivý rok a také můžete čekat ještě nějaké obtíže. Nezapomínejte ale na to, že žádná kaše se nejí tak horká jak se uvaří a proto se o nic nestrachujte.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud