Horoskop na týden 1.9. – 7.9.

Horoskop na týden 1.9. – 7.9.

Pokud v hlavě nosíte nějaké nápady a máte obavu z jejich realizace, nic se nebojte a pusťte se do toho. Sice se říká, že práce kvapná je málo platná a co se vleče neuteče, ale ve vašem případě nyní platí pravý opak. Nečekejte, neváhejte a raději rychle jednejte. Nic na vás nebude čekat.

Berani Nespoléhejte se na šťastné náhody a mimořádnou přízeň osudu či nadřízených. Na každou činnost se dobře připravte. Nepotká vás ale ani mimořádná smůla. Budete mít to, na co v dané situaci stačíte.

Býci Pokud v hlavě nosíte nějaké nápady a máte obavu z jejich realizace, nic se nebojte a pusťte se do toho. Počínejte si přitom rychle a rozhodně a buďte uznalí k výsledkům práce ostatních.

Blíženci Držte se zpátky a nepouštějte se do žádných konfliktů a hádek. Svoji sílu a velikost dokážete právě tím, že ve vypjatých situacích zachováte důstojnost a mlčení. Nenechte se strhnout k hrubostem.

Raci Sice se říká, že práce kvapná je málo platná a co se vleče neuteče, ale ve vašem případě nyní platí pravý opak. Nečekejte, neváhejte a raději rychle jednejte. Nic na vás nebude čekat.

Lvi Mějte stále na mysli, že po pýše a povýšenosti následuje pád a zklamání. Chovejte se proto k ostatním tak, jak byste chtěli aby se i oni chovali k vám. Nic neuspěchávejte.

Panny Vaše chování se bude nejspíše pohybovat mezi dobromyslnou velkorysostí a mezi přílišnou kritičností. Vždy se proto snažte hledat na věci vyvážený pohled a neukvapujte se v soudech.

Váhy Pokud si někdy připadáte příliš nerozhodní a váhaví, nesnažte se to nyní napravovat. Zachovejte si rozvahu a disciplínu. Dávejte si také pozor na prochladnutí v oblasti ledvin a močových cest.

Štíři Pokud se vám nyní nebude dařit podle vašich představ, tak byste se nad sebou měli opravdu zamyslet. Procházíte velice příznivým obdobím, ve kterém je čas se pustit do něčeho nového.

Střelci Ze všech stran na vás doléhají obavy, zda vše stihnete a zda budete moci dostát všem vašim závazkům. Je totiž čas odhodit taneční botky a obout se do těžkého terénu. Nemusíte ale řešit vše.

Kozorozi Máte před sebou několik týdnů příjemného času, ve kterém byste se měli více pohybovat ve společnosti nebo v blízkosti někoho, kdo je vám obzvláště milý. Kupte si něco pro radost.

Vodnáři Jste uprostřed poměrně neutrálního období, ve kterém je ideální čas na rekapitulaci vašich postojů a směřování. Řada výsledků vaší předchozí práce nyní může procházet zkušebním obdobím.

Ryby Buďte raději pozorovali situací než jejich aktivními činiteli. Tak se můžete i v pro vás nesnadném období ledasčemu užitečnému přiučit. Pozor ale na nekritické projevy sebevědomí.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud