Horoskop na týden 19.1. – 24.1. 2004

Horoskop na týden 19.1. – 24.1. 2004

Nový elán a nová energie spolu s novými nápady a zvýšenou kreativitou vás budou nyní provázet na každém kroku. Mnoho sil a dobrých předsevzetí. Váš temperament znovu ožívá a vaše schopnosti budou oceněny.

Berani Velká činorodost a všestranná aktivita. Velké regenerační schopnosti a možnost nabýt nových sil především aktivním odpočinkem. Ideální období pro zimní dovolenou.

Býci Mnoho nových nápadů a inspirací vyvolaných i novými setkáními jak profesionálními tak i osobnímu. Váš temperament znovu ožívá a vaše schopnosti budou oceněny.

Blíženci Bude ve vás dostatek aktivity a neposednosti, ale buďte opatrní, ať tuto energii nevypotřebujete na záležitosti nepodstatné až zbytečné. Soustřeďte se na významnamnosti.

Raci Budete se muset rozhodovat, zda se budete více věnovat dovolené, zábavě, erotice a společenským činnostem, což vám půjde nyní samo, nebo zda své síly napřete do oblasti pracovní.

Lvi Mnoho sil a dobrých předsevzetí. Potřebujete-li probrat nějaké důležité záležitosti s vašimi nadřízenými nebo i s podřízenými, je na to nyní vhodná doba. Nezapomínejte ale na dostatek pohybu.

Panny Pokud jste kuřáci, můžete začít pociťovat dýchací obtíže a může vám těžknout dech. Měli byste přestat kouřit. Jste dlouhodobě v období, ve kterém úspěšně dokončujete nějakou práci a začínáte další.

Váhy Pokud máte před sebou nějaké zkoušky, budete to pravděpodobně silně prožívat a učení vám dá více práce než jindy. Proto si nechte ve všem větší časový prostor abyste se nedostali do stresu.

Štíři Nový elán a nová energie spolu s novými nápady a zvýšenou kreativitou vás budou nyní provázet na každém kroku. Příznivé pro umělce a tvořivé a nápadité lidi. Je ideální čas i pro zimní dovolenou.

Střelci Dávejte si pozor na ukvapené jednání a na příliš hbitý jazyk, který by vám mohl natropit celou řadu nepříjemností. Proto nezasahujte do sporů, které se vás vůbec netýkají.

Kozorozi Nesnažte se nic uspěchat a plánujte si vaše záležitosti tak, abyste se se nemuseli stále vracet k nějaký restům či nepředložitostem. Je čas na erotiku, flirt a na nákupy.

Vodnáři Jste stále dlouhodobě v poměrně příznivé situaci. Ne že byste neměli nějaké obtíže, ale už vcelku jasně vidíte co pro vás je a co pro vás není schůdné a snažíte se podle toho zařizovat. Máte zesílenou intuici.

Ryby Na poli lásky a sexu vás nejspíš čeká alespoň jedno vcelku příjemné setkání. Toto období je příznivé pro umělecky založené lidi, spisovatele, nebo i hlasatele či moderátory.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud