Horoskop na týden 19.10. – 25.10.

Horoskop na týden 19.10. – 25.10.

Příznivé a rozhodné období vhodné pro zásadní rozhodnutí, plánování, organizační změny. Snažte se ale vyhnout se rozptylujícím a nedůležitým společenským událostem, které by vás zbytečně odváděly od důležitějších záležitostí.

Nepřemáhejte nic násilím a vše vykonávejte s lehkostí a s nadhledem. Nenechte se vtáhnout do obtíží, které nemůžete napravit a nerozčilujte se k vůli nepodstatným záležitostem. Máte příznivý čas pro investice.

Příznivý čas pro vztahy s druhým pohlavím, obzvláště s těmi dříve narozenými. V partnerských vztazích je čas pro nejrůznější příjemná překvapení a nečekané dárky. Pozor na lehkomyslné vydávání peněz.

Buďte opatrní a do ničeho se nepouštějte bez dobré přípravy. Nepodceňujte ani relativně snadné situace a nesnažte se o rychlé rozhodování. V tomto týdnu obzvláště platí – dobře měř a teprve potom řež.

Snažte se řešit veškeré záležitosti s dostatečným předstihem či časovou rezervou a nenechávejte si nic na poslední chvíli. Uspěchaná rozhodnutí by vám mohla zkomplikovat situaci. Nebojte se překvapivých řešení.

Příznivé a rozhodné období vhodné pro zásadní rozhodnutí, plánování, organizační změny. Snažte se ale vyhnout se rozptylujícím a nedůležitým společenským událostem, které by vás zbytečně odváděly od důležitějších záležitostí.

Poměrně náročné období, ve kterém se bude nutno trochu přemáhat a pustit se do sice nezbytných, ale nepříliš snadných záležitostí. Nepodléhejte ale“blbé náladě“, protože k ní nebudete mít skutečný důvod.

Stále procházíte sice příznivým a úspěšným obdobím a máte i uklidňující vliv na vaše okolí ale vyhýbejte se sporům a konfliktům. Snažte se raději hledat kompromisní řešení, obzvláště v partnerských sporech.

Budete mít nejspíše tendenci se trochu předvádět a věnovat se více zábavě. Budete prožívat příliv energie a odhodlání pustit se i do déle odkládaných a nesnadných situací. Jděte do toho.

Můžete na vlastní kůže zažít přísloví, „jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá“. Vaše předchozí jednání se Vám bude pozitivně vracet. Udělejte si pořadí priorit a řešte jednu situaci po druhé a nesnažte se řešit vše najednou.

Nesnažte se uspět za každou cenu. Čím více se budete snažit, tím více vás budou případné obtíže deprimovat. Proto se na vše dívejte s nadhledem a s laskavým odstupem. Neodmítejte pomocné ruce.

Máte před sebou sice příjemné, ale náročné období. Pokud potřebujete řadu záležitostí dořešit, je nyní vhodný čas. Pokud jste ale naopak unaveni a potřebujete dovolenou nebo odpočinek, je čas zvolnit.

V tomto týdnu mějte především na mysli, že žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. A je jedno, zda ji budete vařit Vy, nebo někdo jiný. Nevěřte všemu co uslyšíte a důležité informace si ověřujte na více místech.

Doporučujeme

Články odjinud