Horoskop na týden 19.5. – 25.5.

Horoskop na týden 19.5. – 25.5.

Příznivé období vám stále trvá. Kupte si něco hezkého na sebe pro radost. Jste plni energie a odhodlání a nevidíte žádné nepřekonatelné překážky. Situace vám přeje víc než si myslíte. Nebojte se silných a přímých řešení.

Berani Příznivé období vám stále trvá. Jste plni energie a odhodlání a nevidíte žádné nepřekonatelné překážky. Nebojte se postupovat jinak než jste byli doposud zvyklí. Základem vašeho úspěch nyní může být právě tvořivost.

Býci Dávejte si pozor na příliš rychlé či přímo zbrklé soudy. Dostanete-li se do složitější situace, raději chvíli počkejte až získáte lepší přehled. Nemáte-li dost informací, nebojte se ptát. Kupte si něco hezkého na sebe pro radost.

Blíženci Situace vám přeje víc než si myslíte. Nebojte se silných a přímých řešení. Máte možnost významně měnit situace. Budete mít i nové pracovní nabídky. Nepodlehněte svodu někoho trochu doběhnout nebo si z něj vystřelit.

Raci Máte nový jarní elán a měli byste ho využít i ve vašich osobních či milostných vztazích. Nebojte se nových příležitostí a neuzavírejte se do sebe a buěte přístupnější pro podněty od lidí okolo vás. Máte vhodný čas i pro studium.

Lvi Buďte opatrnější při prosazování vašich názorů a nepouštějte se do příliš velkých organizačních změn, které by vám mohly snadno přerůst přes hlavu. Nesnažte se řešit vše najednou a frontálním útokem. Vše má svůj čas.

Panny Objevují se nové příležitosti společenské i profesionální. Najděte si více času pro relaxaci a zábavu a nepřepínejte se. Máte sice dobrou zdravotní konstituci, ale musíte o sebe více pečovat a nepřepínat se. Jinak vás nemoci donutí k odpočinku.

Váhy Stále procházíte dost šťastným životním obdobím ve kterém máte více rozhodnosti a sklonu k přímému jednání než jindy. Hlídejte si ale více vaše partnerské vztahy, abyste nebyli k potřebám vašich partnerů (partnerek) nevšímaví.

Štíři Udělejte si na své cestě malou zastávku a nehoňte se tolik. Také smutek vám může škodit. Potřebujete kombinovat dostatek spánku s dostatkem fyzického pohybu a čistit si hlavu od starostí. Měli byste omezit přísun živočišných tuků.

Střelci Nepouštějte se do nových projektů a do dostatečně neprobádaných situací, abyste nebyli nemile překvapeni. Pozor také, aby vám m,nožství administrativních obtíží nebo různých drobných starostí nepřerostlo přes hlavu.

Kozorozi Je čas práce a čas zábavy. V tomto období byste se měli více věnovat odpočinku a všemu, co může váš partnerský život osvěžit a zpříjemnit. Nebojte se trochu víc se odvázat a splnit si i nějaké tajné přání.

Vodnáři Zamyslete se nad tím, abyste ve vašich partnerských vztazích neudělali nějakou nepředloženost a nebo nebyli k vašemu partnerovi (partnerce) příliš tvrdí. Mírou vaší lásky je totiž míra vaší schopnosti odpustit a nesoudit.

Ryby Každý známe nějaké činnosti, do kterých se nám vůbec nechce a které se snažíme co nejvíce odkládat. Dávejte si ale pozor, abyste něco důležitého nepropásli jen díky liknavosti nebo i zapomětlivosti či nechuti.

autor: Doc. Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud