Horoskop na týden 20.10. – 26.10.

Horoskop na týden 20.10. – 26.10.

Věnujte se v tomto týdnu více vašemu partnerovi (partnerce) a nalezněte pro sebe více času. Neriskujte, ale snažte se dělat vše na jistotu. Vše má svůj čas, a proto se nesnažte nic uspěchat.

Berani Mnoho práce a úsilí a výsledek nemusí odpovídat našim představám. Nesnažte se prosadit se za každou cenu a ukažte svoji velikost i tím, že dovedete přiznat neúspěch. To vyžaduje odvahu.

Býci Dlouhodobé cíle jsou důležitější než drobné denní úspěchy. Snažte se proto o dlouhodobě návratné investice a nepodléhejte kouzlu okamžitého úspěchu. Moudrý šachista dokáže obětovat v pravý čas i královnu.

Blíženci Neriskujte, ale snažte se dělat vše na jistotu. Nesnažte se o rychlá a efektní řešení a raději postupujte pomaleji, ale bez rizik. Mnohé dobré plány ztroskotaly na netrpělivosti. Využívejte více vaše dobré kontakty.

Raci Nespoléhejte se na šťastné náhody a bezpracná vítězství. Věnujte se v tomto týdnu více vašemu partnerovi (partnerce) a nalezněte pro sebe více času. Hledejte pomoc u bytostí Vám blízkých.

Lvi Není čas pro romantické vztahy a náhodné či příležitostné románky. Nepodceňujte dobrou přípravu na důležitá jednání a nezapomeňte na to, že příjemné a milé vystupování je poloviční výhrou.

Panny Máte nyní možnost zhodnotit vaše dlouhodobé úsilí. Vaši přátelé Vám mohou nyní pomoci a přísloví jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá se nyní bude naplňovat. Nezapomeňte být velkorysí k méně úspěšným.

Váhy Uvidíte, že radosti tohoto světa jsou pomíjivé, a že trvalou hodnotou je hledání porozumění a sounáležitost s ostatními. Výhrou není vítězství v konfrontaci, ale vítězství nad vlastními nedostatky.

Štíři Porozumění a pomoc najdete u těch, kdo jsou starší a mají více zkušeností. Máte příznivý čas pro nové známosti a úspěch ve společnosti. Nebraňte se novým milostným zkušenostem.

Střelci V tomto týdnu byste měli brát ohled na přísloví typu: „Práce kvapná málo platná, nechval dne před večerem, pýcha přechází pád.“ Pozor také na nachlazení horních cest dýchacích.

Kozorozi Vše má svůj čas, a proto se nesnažte nic uspěchat. Mohou se také nyní ukázat důsledky některých předchozích chybných rozhodnutí, která nyní můžete snadno odstranit či napravit.

Vodnáři Vcelku neutrální spíše příznivé období vhodné pro řešení běžných situací. V těch záležitostech, ve kterých si nejste se správným řešením či postupem jisti, raději vyčkejte a neukvapujte se.

Ryby Koncem tohoto týdne vám přichází období, které může ve vašem životě mnoho změnit. Budete schopni se rozhodovat rychle a správně. Úspěch vám přinese rychlé a překvapivé jednání a netradiční postupy.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud