Horoskop na týden 20.6. – 26.6.

Horoskop na týden 20.6. – 26.6.

Jste stále ve skvělém období, ve kterém máte úspěch v důležitých jednáních a o nové nápady nemáte nouzi. Budete také trochu aktivnější v milostných záležitostech a sexu.

Berani Situace se vám budou na všech frontách mírně zhoršovat a budete narážet na řadu vcelku drobných obtíží, které jsou ale snadno překonatelné zvýšeným úsilím. Nevyčerpávejte se v nevýznamných situacích.

Býci Nejobtížnější situace jsou už za vámi. Vstupuje do vás nová síla a vy se dokážete opět dívat okolo sebe s radostí a optimismem. Dávejte si pozor na nachlazení a rýmu. Nechte si překontrolovat oči, zda nepotřebujete jiné brýle.

Blíženci Máte stále dobrou fantazii a šikovné nápady. Neobávejte se proto, že vás v důležité okamžiky nic nenapadne a že vás štěstí opustí. Potřebujete ale více sebevědomí a rozhodnější chování. Nerozptylujte také svoji energii.

Raci Budete v tomto týdnu aktivnější a činorodější než byste očekávali. Důležité ale bude, zda bude schopni dost dlouho koncentrovat svoji pozornost a nerozptylovat se. Budete také trochu aktivnější v milostných záležitostech a sexu.

Lvi Jste uprostřed vcelku příznivého období a tak můžete rozvinout své aktivity opět na plno. Pozor ale, abyste nenaletěli při větších investicích. Zacházejte s penězi opatrně a nikomu příliš nedůvěřujte. Pozor na zbrklost.

Panny Jste stále ve vynikající formě a ve všem by se vám mělo dobře dařit. Budete mít i poněkud zvýšenou reaktivitu na druhé pohlaví. Věnujte se proto se svým partnerem (partnerkou) více sobě navzájem.

Váhy Dávejte si pozor při koupání, abyste si nenachladili ledviny, močové cesty, nebo si nezadělali na zápal plic. Neležte nikdy na studené podložce a nepostávejte v průvanu. Nepropadejte zmatkům.

Štíři Jste stále ve skvělém období, ve kterém máte úspěch v důležitých jednáních a o nové nápady nemáte nouzi. Choďte více do společnosti. Dávejte si ale pozor na zvýšenou citlivost k půvabům představitelů opačného pohlaví.

Střelci Máte před sebou vcelku klidný a nepříliš vzrušivý týden, od kterého nemůžete očekávat žádné dramatické změny ani ve zlém ani v dobrém. Budete fungovat ve všem vcelku bez obtíží a vše budete zvládat překvapivě snadno.

Kozorozi Přesto, že dlouhodobé záležitosti se vyvíjejí stále příznivě, tak v dennodenních starostech máte trochu zmatek. Nenechte se tolik ovládat okolnostmi a nevěnujte malichernostem tolik času.

Vodnáři Také vy jste se dočkali významného zlepšení celkové situace. Nejste už také tak ve vleku okolních vlivů. Máte vhodnou příležitost pro zakoupení nějakých domácích spotřebičů nebo bytového či chatového vybavení.

Ryby Pro vás jsou nejen tento týden, ale i několik dalších týdnů velice důležité jak pro váš osobní, tak i profesionální život. Rozhodující záležitosti se snažte vyřídit ve čtvrtek od oběda do večera.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud