Horoskop na týden 20.9. – 26.9.

Horoskop na týden 20.9. – 26.9.

Snažte si organizovat práci tak, abyste neměli neproduktivní prostoje, ale přitom dost času pro aktivní odpočinek. Právě končíte významné období završené úspěchy a jste na prahu období dalšího, ve kterém se opět pustíte do náročné práce.

Berani Vyčistěte si stůl od nedodělků a připravte se tak na další období, které začne od následujících týdnů a přinese vám značné pracovní i nervové vytížení. Pozor také na infekce plic a dolních cest dýchacích.

Býci Následující týdny a měsíce prověří vaší připravenost a začne vám další etapa vašeho života, která může vést i jinou cestou, než po které jste se zatím ubírali. Pokud hodně jezdíte autem, více choďte.

Blíženci Můžete cítit nervozitu podobnou tomu, co prožívá závodník těsně před startem. Začíná vám nové období, ve kterém by se měla vaše předchozí námaha zhodnotit konkrétními výsledky.

Raci Snažte si organizovat práci tak, abyste neměli neproduktivní prostoje, ale přitom dost času pro aktivní odpočinek nebo pro vaše koníčky, které vaše myšlenky dokáží odvést od denních starostí. Tak se vyhnete stresu.

Lvi Vaše společenské styky a dobré organizační schopnosti vám v následujících měsících povedou k úspěchu. Je to příznivý čas i pro vylepšení vašich vzájemných partnerských vztahů.

Panny Právě končíte významné období završené úspěchy a jste na prahu období dalšího, ve kterém se opět pustíte do náročné práce. Váš úspěch bude vždy záviset na tom, zda se dokážete dostatečně soustředit.

Váhy Jste na samém počátku nového a dlouhodobého období, které vás může nasměrovat k lepšímu prožívání každého okamžiku, k většímu si uvědomění těch pozitivnějších stránek vašeho života.

Štíři Pokud se nyní ohlédnete na několik měsíců či na rok dozadu, uvidíte řadu změn a významných posunů ve vaší práci. Ve vašich osobních vztazích ale nejspíš tak spokojeni nemusíte být.

Střelci Také vám se začíná končit období hledání a přešlapování a vy se chystáte k novým směrům profesionálně i v osobním životě. Potřebujete ale ještě trochu více vaše představy utřídit.

Kozorozi Zvolna končí čas sklízení úspěchů a promýšlení vašeho dalšího působení a začíná opět čas intenzivní práce. To si ale dobře promýšlejte, abyste neztráceli čas vstupováním do slepých chodeb.

Vodnáři V následujících měsících a v příštím roce se ukáže kvalita vaší předchozí práce. Máte možnost sklízet úspěchy a prožívat velice spokojené a zasloužené okamžiky.

Ryby Období zmatků a překotné činnosti je pomalu za vámi a vy se nyní dostáváte do přechodného období, ve kterém začne zvolna krystalizovat směr vašeho dalšího života.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud