Horoskop na týden 21.3. – 27.3.

Horoskop na týden 21.3. – 27.3.

Nenechte se tím deprimovat a snažte se více se odreagovat v lásce i zábavě. Každý nový nápad, který se vám bude zdát jako velice dobrý pro uskutečnění si s odstupem času znovu prověřte.

Berani Neplýtvejte energií a soustřeďte se vždy jen na jeden problém. Pokud jde ale o nápady, budete jich mít tolik, že budete mít problém je náležitě přebrat. Jinak očekávejte poměrně klidný týden.

Býci Vaše předchozí snažení přináší své plody. Začnou se také výrazně odlišovat perspektivní a neperspektivní aktivity a budete cítit, že se pomalu vybředáte z nejasných a nevyhraněných situací.

Blíženci Měli byste napnout a zaměřit své schopnosti především do oblasti pracovní, protože pokud jde o záležitosti lásky a sexu, tak v tom vám štěstí příliš přát nemusí. Nekupujte příliš drahé předměty.

Raci Otvírá se před vámi prostor pro efektivní podnikání a dobré investování. Také nákupy oblečení nebo bytového vybavení se mohou ukázat jako výhodné. Pokud jde o vztahy, i zde vám bude přáno vrchovatě.

Lvi Pokud jste v průběhu posledních měsíců nedělali nějaké chyby a příliš nerozhazovali, budete na tom trochu lépe. Musíte stále počítat s tím, že vzhledem k vynaložené námaze nemusí být dosažený efekt dostatečný

Panny Vaše předchozí námaha se stále více zhodnocuje a jste dost úspěšní. Neriskujte ale příliš a raději sázejte na jistotu. V tomto i v následujících týdnech vám bude přibývat energie a elán. Zvolna se vám také vylepšuje váš zdravotní stav.

Váhy Jste stále v období, ve kterém se vám dlouhodobě zvyšuje citlivost k duchovní disciplínám a zjemňuje se vám vnímání. Čas příznivý pro plánování. Nenechte se odrazovat drobnými obtížemi.

Štíři Máte-li pocit, že už je toho na vás příliš, a že se stále nemůžete hnout z místa tak, jak byste si představovali, nenechte se tím deprimovat a snažte se více se odreagovat v lásce i zábavě.

Střelci Přichází vám velice aktivní období naplněné vším možným, a to bude odpoutávat vaši pozornost od naplňování dlouhodobých cílů. Neutrácejte peníze za to, co není nezbytné a nerozptylujte se.

Kozorozi V tomto i v dalších týdnech očekávejte velmi příznivý čas, ve kterém budete zhodnocovat vaše předchozí mnohaměsíční úsilí. Nepolevujte ale ve vaší činnosti, protože vyvrcholení vašich úspěchů je teprve před vámi.

Vodnáři Každý nový nápad, který se vám bude zdát jako velice dobrý pro uskutečnění si s odstupem času znovu prověřte, abyste se nepouštěli do činností, která s sebou přinášejí příliš velká rizika.

Ryby Pokud budete dělat vše přiměřeně, to znamená ne upachtěně se značným úsilím, ale ani ne laxně, budete mít nejen úspěch, ale budete i psychicky vyrovnanější a také spokojenější. Učte se vzájemné toleranci a velkorysosti.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud