Horoskop na týden 21.5. – 27.5.

Horoskop na týden 21.5. – 27.5.

Máte ideální čas pro studování, pro sportování, ale i pro moudré rozhodování. Ne každý snáší dobře váš sarkastický humor, i když si ho dokážete dělat, na rozdíl od řady jiných, i ze sebe. Neměli byste mít ani vážnější zdravotní obtíže.

Štěstí vám stále přeje. Máte optimismus, dobré nápady, dostatek energie a rozum při vás také stojí. Snažte se toto období využít i pro promyšlení dlouhodobějších záměrů a cílů. Neměli byste mít ani vážnější zdravotní obtíže.

Vaše situace se zvolna zlepšuje, zvláště pokud jste narození v dubnu nebo do asi desátého května. Pokud jste narozeni později, buďte ještě stále opatrní, neriskujte, nekupujte žádné drahé předměty a nebuďte tvrdošíjní.

Bystrost a pohotovost jsou vám opravdu vrozeny, ale neměli byste být v řeči tak kousaví a občas až i protivní. Ne každý snáší dobře váš sarkastický humor, i když si ho dokážete dělat, na rozdíl od řady jiných, i ze sebe.

Toto období je nejpříznivější pro ty z vás, kteří jsou narozeni zhruba mezi desátým a dvaadvacátým červencem. Vám potom lze doporučit nakupovat dražší předměty, nemovitosti, nebo naopak v případě potřeby je prodávat.

Dávejte si pozor na příliš kategorické a resolutní chování a rozhodování. Nebuďte také příliš ve vašich výrocích tvrdí a projevujte vždy dostatek tolerance a smířlivosti. Pamatujte, že hněv vašemu zdraví škodí.

Pozor na nepromyšlené a ukvapené jednání zrovna tak, jako na případnou nerozhodnost. Vaším nepřítelem bude v tomto týdnu nesoustředěnost a roztěkanost, které vás mohou i poškodit. Každý krok si několikrát promyslete.

Začínáte ožívat a hned se vám také daří lépe. Máte více energie a optimismu než dříve. Nezapomínejte na dostatek pohybu hlavně na zdravém vzduchu. Máte ideální čas pro studování, pro sportování, ale i pro moudré rozhodování.

Ti z vás, co se narodili koncem znamení Štíra budou mít ještě nějaké starosti, ale ostatní se už z nejhoršího dostávají. Měli byste ale určitě zlepšit způsob vašeho stravování a vlastně celou životosprávu.

Dávejte si pozor na písemnosti a administrativní záležitosti obecně. Pozor také na ztráty dokladů a ztráty vůbec. Buďte také v řeči dostatečně laskaví a nezavdávejte nikomu důvody k hádkám. Nespěchejte, počkejte si.

Pokud se vám zatím nepodařilo dosáhnout vašich dlouhodobých cílů, měli byste si pospíšit, protože vaše šťastná hvězda se začíná blížit k vrcholu, a toho ne nutné náležitě využít. Máte před sebou ještě několik úspěšných týdnů.

Měli byste už začít pociťovat změny situací okolo vás, protože ty pro vás nejkomplikovanější planetární konfigurace začínají zvolna odplouvat a vám se tak opět otevře možnost k jinému druhu podnikání.

Budete-li mít pocit, že se vám něco začíná pod rukama rozpadat, nebo že už nemáte úspěch jako dříve, je to pouze koloběh většího či menšího štěstí, který vás tak vede tou nejpřirozenější cestou výuky – přes vlastní zkušenost.

Doporučujeme

Články odjinud