Horoskop na týden 22.10. – 28.10.

Horoskop na týden 22.10. – 28.10.

Příznivý čas pro vztahy s druhým pohlavím. V partnerských vztazích je čas pro nejrůznější příjemná překvapení a nečekané dárky. Udělejte si pořadí priorit a řešte jednu situaci po druhé a ne vše najednou.

Nepřemáhejte nic násilím a vše vykonávejte s lehkostí a s nadhledem. Nenechte se vtáhnout do obtíží, které nemůžete napravit a nerozčilujte se k vůli nepodstatným záležitostem. Máte příznivý čas pro investice.

Příznivý čas pro vztahy s druhým pohlavím, obzvláště s těmi dříve narozenými. V partnerských vztazích je čas pro nejrůznější příjemná překvapení a nečekané dárky. Pozor na nepozorné a lehkomyslné vydávání peněz.

Buďte opatrní a do ničeho se nepouštějte bez dobré přípravy. Nepodceňujte ani relativně snadné situace a nesnažte se o rychlé rozhodování. V tomto týdnu obzvláště platí – dobře měř a teprve potom řež.

Snažte se řešit veškeré záležitosti s dostatečným předstihem či časovou rezervou a nenechávejte si nic na poslední chvíli. Uspěchaná rozhodnutí by vám mohla zkomplikovat situaci, ale přátelé mohou pomoci.

Příznivé a rozhodné období vhodné pro zásadní rozhodnutí, plánování, organizační změny. Snažte se ale vyhnout nedůležitým společenským událostem, které by vás odváděly od důležitějších záležitostí.

Poměrně náročné období, ve kterém se bude nutno trochu přemáhat a pustit se do sice nezbytných, ale nepříliš snadných záležitostí. Nepodléhejte ale“blbé náladě“, protože k ní nebudete mít skutečný důvod.

Stále procházíte sice příznivým a úspěšným obdobím a máte i uklidňující vliv na vaše okolí ale vyhýbejte se sporům a konfliktům. Snažte se raději hledat kompromisní řešení .Nepouštějte se do nejasných situací.

Budete mít nejspíše tendenci se trochu předvádět a věnovat se více zábavě. Budete prožívat příliv energie a odhodlání pustit se i do déle odkládaných a nesnadných situací. Neobávejte se a jděte do toho.

Můžete na vlastní kůže zažít přísloví, že nic není zadarmo. I poměrně jednoduché situace budou nyní vyžadovat větší soustředění. Udělejte si pořadí priorit a řešte jednu situaci po druhé a ne vše najednou.

Nesnažte se uspět za každou cenu. Čím více se budete snažit, tím více vás budou případné obtíže deprimovat. Proto se na vše dívejte s nadhledem a s laskavým odstupem. Neodmítejte pomocné ruce.

Máte před sebou sice příjemné, ale náročné období. Pokud potřebujete řadu záležitostí dořešit, je nyní vhodný čas. Je čas i na společenské a kulturní povyražení s přáteli. Nebo i jinou relaxaci.

V tomto týdnu mějte především na mysli, že žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. A je jedno, zda ji budete vařit Vy, nebo někdo jiný. Nevěřte všemu co uslyšíte a důležité informace si ověřujte na více místech.

Doporučujeme

Články odjinud