Horoskop na týden 22.3. – 28.3. 2004

Horoskop na týden 22.3. – 28.3. 2004

Jste úspěšní pracovně i společensky. Je čas vyrazit si do obchodů a podívat se po novém oblečení či obutí. Štěstěna vás stále ještě provází na každém kroku a tak byste to měli dostatečně využít.

Berani Nepouštějte se do nových projektů, dokud nemáte jistotu, že na ně bud dost peněz a také čas. Je nutné dotáhnout do konce vše co máte rozpracované a nepřebíhat od jednoho k druhému.

Býci Je čas vyrazit si do obchodů a podívat se po novém oblečení či obutí. Máte vodné období i pro zvýšené společenské kontakty a úspěšná navazování nových osobních i profesionálních vztahů.

Blíženci Nenechte se ničím znervózňovat a také s ničím nespěchejte. Ukvapenost by nyní vedla k chybám a také k menším úrazům. Nepobývejte příliš dlouho na veřejných místech s větší koncentrací lidí.

Raci Věnujte více času vašim partnerským vztahům a neotvírejte nyní žádná citlivá nebo bolestivá či nedořešená témata z minulosti. Nestresujte se, dost spěte, abyste neměli oslabený organismus.

Lvi Není čas na předvádění vašich osobních předností a kvalit. Naopak se snažte oceňovat přístupy jiných a snažte se šířit okolo sebe atmosféru laskavosti a důvěry. Je ideální čas pro každou intelektově náročnou činnost.

Panny Jste úspěšní pracovně i společensky. Je ideální čas pro dokončování náročných prací. Pokud se budete pohybovat větší koncentrace lidí, pozor na infekční onemocnění. Potřebujete dostatek odpočinku.

Váhy Věnujte dostatečnou pozornost tomu, abyste dotahovali všechny záležitosti až do konce a nic neodbývali. Každé lajdáctví by se vám nyní nemuselo vyplatit. Je vhodný čas pro studium a přípravné práce.

Štíři Jste v období hledání a nalézání nových směrů a možností vašeho pracovního uplatnění. Nebojte se nezvyklých nápadů a originálních přístupů. V záležitostech osobních a milostných to není podle vašich představ.

Střelci Nesnažte prosazovat vaše názory za každou cenu nebo násilím a naučte se ustoupit. Nyní není čas pro tvrdá prosazování vlastní vůle. Výsledkem by byly nic neřešící konflikty a nepřátelství.

Kozorozi Štěstěna vás stále ještě provází na každém kroku a tak byste to měli dostatečně využít. Je příznivý čas pro nové kontakty a milostné záležitosti stejně jako pro nakupování oblečení, kosmetiky či módních doplňků.

Vodnáři Věnujte se naplno pracovním záležitostem a nerozptylujte se představami intenzivnějšího milostného života. Je vhodný čas i pro každou publikační a spisovatelskou činnost.

Ryby Nenechte se rozptylovat nepodstatnými záležitostmi a nesnažte se také vyřídit vše. Věnujte s pouze důležitým situacím a naučte se také odmítat různé dotěrné lidi. Jinak se budete jen rozptylovat a rozčilovat.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud