Horoskop na týden 23.11. – 29.11.

Horoskop na týden 23.11. – 29.11.

Procházíte příznivým obdobím, ve kterém můžete uspět prakticky ve všem na co sáhnete. Pouze v partnerských výměnách názorů buďte tolerantnější. Je vhodný čas pro promýšlení budoucnosti.

Aktivní a činorodý týden příznivý jak pro rozhodnutí krátkodobého tak i dlouhodobého významu. Pozor na náhlé konflikty v partnerských i profesních vztazích. Nečekané disharmonie i v sexuálním životě partnerů.

Příznivé období především pro rychlá rozhodování, ale i pro plánování záležitostí dlouhodobého charakteru. V záležitostech investičních buďte opatrní. Pokud budete nakupovat, dávejte si pozor na peněženku a na doklady.

Ať už se dostanete do jakýchkoliv obtíží, neklesejte na duchu, protože vše velmi dobře překonáte. Nepouštějte se do žádných rychlých a nečekaných rozhodnutí ukvapeně a bez promyšlení.

Nesnažte se nyní vyřešit staré partnerské či manželské spory ale naopak se snažte případným nedorozuměním předcházet. Pokud budete manuálně pracovat, dávejte si pozor na drobné úrazy.

Nepříliš příznivé období pro organizační změny a nová rozhodnutí v životě. Ničeho se ale neobávejte a buďte rozhodní. Pozor na větší investice a snažte se vyhýbat osobním konfliktům.

Máte před sebou velmi mnoho práce a také mnoho zmatků, ale klidnou a soustředěnou prací můžete velmi mnoho vykonat. Hlavně nepodléhejte žádné panice. A také se nic nesnažte uspěchat.

Procházíte příznivým obdobím, ve kterém můžete uspět prakticky ve všem na co sáhnete. Pouze v partnerských výměnách názorů buďte tolerantnější. Je vhodný čas pro promýšlení budoucnosti.

Klidem a vytrvalostí dosáhnete hodně. Nemějte obavy z nějakých nepříjemných překvapení. Výsledné efekty vašeho snažení budou tentokrát úměrné velikosti vaší námahy a dokonce vám může i štěstěna trochu přihrávat.

Velice příznivý týden. Budete hýřit spokojeností a to i proto, že se vám bude dařit lépe než jindy. Nebojte se říznout i do nepříjemných záležitostí a nebo provětrat nějaké kostlivce ve skříních.

Spolehněte se tentokrát na vaší opatrnost a nepouštějte se do žádných rizikových situací. Ne snad proto, že byste měli vyloženou smůlu, ale spíše budete mít nedostatek štěstí.

Nemějte z ničeho obavy a pusťte se do všeho na plný plyn. Můžete se také spolehnout na vaše přátele i partnery či partnerky. Je vhodný čas i pro nové a důležité kontakty, ale je i čas na zábavu a relaxaci.

Nemějte obavy, protože žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. Budete mít sice starostí nad hlavu, ale budou to vše záležitosti schůdné a řešitelné. Pozor na uskutečňování dostatečně nepromyšlených nápadů.

Doporučujeme

Články odjinud