Horoskop na týden 24.1. – 30.1.

Horoskop na týden 24.1. – 30.1.

Nerozptylujte se příliš společenskými akcemi a snažte si vyčistit si stůl od nedodělků. Nerozčilujte se, pokud se vám nevede podle vašich představ. Příznivý čas pro nákup lyží.

Berani Namáhavý týden plný práce a starostí, které byste neměli podceňovat. Rozhodně se nenechte zlákat k účasti na různých společenských hrátkách, které by vás mohly stát pouze dost peněz.

Býci Chcete-li si povyrazit z kopýtka, je nyní ten správný čas. Plesy, divadla, kina, ale i návštěvy přátel lze jen doporučit. Tento týden také bude přát milencům a novým obchodním kontaktům.

Blíženci Máte v tomto i v následujících několika týdnech příznivý čas pro zimní dovolenou stejně jako pro úspěšná obchodní jednání a služební cesty. Pozor si ale dávejte na ukvapená rozhodnutí.

Raci Máte dost starostí. Zamyslete se ale nad tím, které jsou skutečné, a kterým byste se měli přednostně věnovat, a které mají za základ pouze vaše obavy či strach. S ničím nespěchejte.

Lvi Máte hodně energie a také elánu se pustit i do těch nejobtížnějších úkolů. Štěstí bude v tomto týdnu přát i sportovcům, kteří potřebují sílu, rychlost a rychlou regeneraci sil. Příznivý čas pro nákup lyží.

Panny Naučte se dobře využívat váš čas. Neměli byste se příliš přetěžovat ale pravidelně střídat pracovní zatížení s dostatečnou relaxací a spánkem. Každé důležité rozhodnutí si několikrát promyslete.

Váhy Nerozčilujte se, pokud se vám nevede podle vašich představ. Vše má svůj čas a tento týden je příznivý pro veškeré přípravné práce, zatímco pro významná rozhodnutí jsou příznivé týdny následující.

Štíři Pokud ten koho milujete a po kterém toužíte nereaguje podle vašich představ, neměli byste to vzdávat. Přesto, že jsme v období blízko po vánocích, překvapte toho koho milujete nějakým nečekaným dárkem.

Střelci Máte sice dost velký shon, ale jste schopni se ve všem dobře orientovat a navíc budete mít v rozhodujících okamžicích tolik potřebné štěstí a tak se řada situací může dobře vyřešit i bez vašeho přičinění. Potřebujete po vánocích ale trochu shodit.

Kozorozi Nerozptylujte se příliš společenskými akcemi a snažte si vyčistit si stůl od nedodělků. Přesto, že je po předvánočním úklidu, trocha fyzické práce by vám nyní jen pomohla. Je příznivý čas pro sportovce.

Vodnáři Velice příznivý týden po všech stránkách. Přímo ideální čas pro vynikající dovolenou, nová seznámení a pro všechny druhy relaxace nebo společenské činnosti.Pozor na dodržení termínů.

Ryby Pokud se Vám podaří udržet své emoce na uzdě a nebudete se rozčilovat kvůli hloupostem, můžete prožít příjemný týden. Nepřepínejte ale zatížení břišního svalstva a pozor také na příliš těžká jídla.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud