Horoskop na týden 24.11. – 30.11.

Horoskop na týden 24.11. – 30.11.

Budete nabiti energií jako elektrické články pro nejvyšší zatížení. Vaše příznivé období vrcholí a máte možnost uspět na cokoliv se podíváte. Ideální čas pro nové známosti osobní i obchodní, pro nové záměry a expanzi v zaměstnání či podnikání.

Berani Budete nabiti energií jako elektrické články pro nejvyšší zatížení. Nic vás nezastaví. Využijete přitom nejen váš intelekt, vyjadřovací schopnosti, ale i osobní šarm vyzařující optimismus.

Býci K vaší příslovečné vytrvalosti, která vás ani nyní neopustí, se můžete spolehnout i na štěstí v investičních záměrech i v obchodních jednáních. Můžete se ale pustit i do předvánočních prací.

Blíženci Pokud jste dříve něco někde nedotáhli do konce nebo ošidili, může to vylézt na světlo a zkomplikovat vám trochu život. Budete nejspíš zavaleni množstvím starostí a nebudete vědět do čeho se pustit dříve.

Raci Nic sice nepostupuje takovým tempem jak byste si představovali, ale je třeba neustálé vytrvalé činnosti a vše se vám podaří zvládnout. Stále není ideální čas pro větší investice do domácnosti.

Lvi Vaše příznivé období vrcholí a máte možnost uspět na cokoliv se podíváte. Ideální čas pro nové známosti osobní i obchodní, pro nové záměry a expanzi v zaměstnání či podnikání.

Panny Procházíte obtížným a náročným obdobím vysokého zatížení v záležitostech pracovních i osobních. Hodně bude záviset na organizaci vašeho času, vaší disciplíně, a schopnosti relaxovat.

Váhy Není čas na váhání ale na rozhodnost a na jasné a srozumitelné formulování toho co chcete. Nebojte se nyní více se prosazovat a dát najevo jasně své záměry. Je čas i pro nové obchodní kontakty.

Štíři Jste stále plni energie a vytrvalosti. Vaší největší předností je nyní schopnost kombinovat rychlé a energické nasazení s dlouhodobým a vytrvalým sledováním delších záměrů. Zlepší se vaše příjmy.

Střelci Nejste momentálně v jednoduché situaci, protože máte si elánu, sil i nápadů dostatek, ale hrozí vám přílišné roztříštění sil a práce na příliš mnoha frontách. Situace vyžaduje soustředění a pozornost.

Kozorozi Práce, kterou máte před sebou pro vás nebude ničím překvapivým. Protože ale máte nyní hodně energie a také protože při vás nyní stojí štěstí, nemusíte se ničeho obávat.

Vodnáři Odešel čas přemýšlení a rozmýšlení a přišel čas činů a jednání. Je před vámi velice příznivý týden, který využijete nejlépe střídáním intenzivní práce s intenzivní a aktivní relaxací.

Ryby Budete-li mát pocit, že by bylo na čase procházet méně náročným obdobím, je to sice pocit správný, ale ještě vás čeká trochu zmatků, neklidný a proměnlivých situací. Vyhněte se konfliktům.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud