Horoskop na týden 25.8. – 31.8.

Horoskop na týden 25.8. – 31.8.

Vaše vytrvalost přináší dobré výsledky. Můžete se klidně pustit do nových plánů. Přichází váš čas, nové myšlenky a elán. Máte nyní to veliké štěstí, že výrazné nepříjemnosti sice chodí okolo vás, ale nenavštěvují vás.

Berani Budete mít mnoho práce a výsledky se nemusí dostavovat tak rychle jak byste si představovali. Cvičte se v trpělivosti a nepolevujte ve vašem úsilí. Je vhodný čas pro rekapitulaci dosaženého

Býci Vaše vytrvalost přináší dobré výsledky. Šťastné shody okolností vám budou pomáhat v pravý čas, ale musíte se sami přičinit. Můžete se klidně pustit do nových plánů.

Blíženci Mnoho menších starostí se někdy hůře zvládá, než jedna starost velká. Klidně řešte jednu situaci po druhé a nenechte se ničím znervózňovat. Nesnažte se také nic uspěchat.

Raci Na štěstí se mohou spolehnout obzvláště ti, kteří jsou narozeni počátkem tohoto znamení. Nebudete mít nouzi o nové myšlenky a dostatek odhodlání k jejich realizaci.

Lvi Některé z vašich úspěchů a pracovních výsledků budou procházet zatěžkávací zkouškou a mohou se ukázat i menší nedostatky, které se vám ale podaří poměrně snadno odstranit.

Panny Procházíte poměrně složitým obdobím a jste na počátku nové životní etapy, která se po počátečních porodních bolestech ukáže jako ve vašem životě důležitá a také úspěšná.

Váhy Stále se vám více vyplatí, pokud budete pozorovatelem situací, než jejich aktivním tvůrcem. Do ničeho se příliš iniciativně nehrňte a využívejte zkušeností starších přátel. Nerozptylujte své síly.

Štíři Přichází váš čas, nové myšlenky a elán. To platí nejvíce pro ty, kteří jsou narozeni v prvních dnech znamení Štíra. Ti mohou také očekávat nová společenská a osobní setkání.

Střelci Vaše přímočarost a otevřenost mohou narážet na mnoho drobných obtíží. Nenechte se tím ale zahrnout nebo zaskočit. Neřešte nepodstatné a zachovejte rozvahu.

Kozorozi Nebojte se změn a nových nápadů. Mohou se před vámi otevřít zcela nové a netušené možnosti. Pamatujte si, že štěstí přeje odvážným a odhodlaným. Nastává čas rozhodnutí.

Vodnáři Máte nyní to veliké štěstí, že výrazné nepříjemnosti sice chodí okolo vás, ale nenavštěvují vás. Važte si toho a snažte se poučit se ze situací, ve kterých se ocitají, a které musí řešit jiní.

Ryby Nepouštějte se na tenký led velkých životních změn a rozhodnutí. Pokud máte silné nutkání ve svém životě něco významného udělat nebo změnit, pokuste se takové rozhodnutí ještě o nějaký čas odložit.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud