Horoskop na týden 25.9. – 1.10.

Horoskop na týden 25.9. – 1.10.

Vaše bystrá a analytická mysl vám opět pomůže vyřešit nějaké nesnadné situace. Nebuďte netrpěliví a čekejte na příznivější situaci. Neztrácejte ale čas planými rozhovory nebo zbytečnými společenskými akcemi.

Mnoho energie a elánu, které byste měli rozhodně využít. Je ideální čas na započetí nových projektů a uskutečnění vašich záměrů. Je také doba na změny v denním rozvrhu nebo organizační změny v zaměstnání.

Buďte opatrní a vážná rozhodnutí si raději dvakrát promyslete. Obzvláště pokud půjde o větší investice. Není ani příliš příznivá doba na to, abyste se pokoušeli společensky nějak prorazit či uspět.

Nebojte se riskovat a odvážně se popusťte uzdu i vaší fantazii. Je vhodná doba pro vážné rozhovory s nadřízenými. Nevyhýbejte se ani větším společenským akcím při kterým můžete udělat pro vás důležité známosti.

Poměrně neutrální čas ve kterém byste se měli více věnovat vaší domácnosti, která zřejmě bude potřebovat nějaké inovace nebo přinejmenším opravy, do kterých se vám ale nebude moc chtít. Najděte na to sílu a překonejte se.

Vaše hvězda stále stoupá a máte úspěch, který pociťujete subjektivně i objektivně. Nebojte se jít do nových situací a změn a odstartovat i novou část života. Nebojte se jít do nových směrů v podnikání. Spoléhejte jen na sebe.

Vaše bystrá a analytická mysl vám opět pomůže vyřešit nějaké nesnadné situace. Nepouštějte se ale do nových nebo riskantních podniků a držte se raději pevně toho, co již funguje. Nebuďte netrpěliví a čekejte na příznivější situaci.

Nespoléhejte se jen na dobré příležitosti a projevte více osobní aktivity a budete mít úspěch. Jsou před vámi příznivé příležitosti i možnosti pro jasná a rozhodná stanoviska. Budete mít i příležitosti k seznámení s novými lidmi.

Nepouštějte se do žádných nových aktivit ale připravujte si půdu pro pozdější změny a snažte se dotahovat vše rozpracované do konce. Pozor na nachlazení při střídání teplot. Více choďte nebo jezděte na rotopedu.

Jste plni energie a odhodlání. Nebojte se jít i do riskantnějších situací a nebojte se více prosazovat. Ideální čas pro jednání s představenými a pro vznášení různých připomínek. Pomůže Vám zdvořilé ale sebejisté vystupování.

Neutrální období ve kterém vám půjde studium, řešení obtížných otázek, zabývání se podrobnostmi. Budete mít i přesnější myšlení. Neztrácejte ale čas planými rozhovory nebo zbytečnými společenskými akcemi.

Máte milé a příjemné vystupování a dokážete tak získat přízeň okolí. Dávejte si ale pozor na příliš sebejisté postoje a nedostatečný respekt k ostatním. To by vám mohlo ublížit. Měli byste také věnovat větší pozornost vašemu jídelníčku.

Nepouštějte se do řešení složitých a náročných úkolů, pokud to není bezpodmínečně nutné. Budete mít trochu zmatek a hrozí, že na něco důležitého zapomenete. Uklidněte se a řešte v klidu jednu situaci za druhou.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud