Horoskop na týden 26.12. – 1.1.

Horoskop na týden 26.12. – 1.1.

Je příznivý čas pro větší sportovní vyžití. Je také vhodný čas pro cesty za relaxací, ale i pro další vzdělávání a rozšiřování vlastních obzorů. Také v milostných záležitostech můžete učinit pokrok. Měli byste se také více věnovat kulturním představením.

Berani Nejspíše se vám bude chtít mnohem více se bavit, než pracovat. Budete totiž cítit, že vám výsledky vaší práce trochu váznou, zatímco k zábavě a rozptylování budete mít dost příležitostí i času. Také v milostných záležitostech můžete učinit pokrok. Měli byste se také více věnovat kulturním představením.

Býci Nezkoušejte to s novými známostmi a není ani vhodný čas pro návštěvu nočních pánských klubů. Neriskujte a také nehrajte o peníze a buďte opatrní při nákupech, protože můžete mít tendenci dost rozhazovat. Obzvlášť buďte opatrní na nachlazení horních cest dýchacích. Noste kolem krku šálu.

Blíženci Máte dobrou příležitost pro nová seznámení, nejen v obchodní, ale i v intimní oblasti. Můžete také očekávat různá milá překvapení, včetně menšího finančního zisku. Je také vhodný čas pro cesty za relaxací, ale i pro další vzdělávání a rozšiřování vlastních obzorů. Silněji to pocítí duchovně založení lidé.

Raci Připravte se na to, že tento týden a také několik následujících budete mít poněkud více práce a starostí. Proto si toho na toto období moc neplánujte ať si užijete vánoc, protože se vám čas těmito starostmi zaplní sám. Hlavně se snažte vyhnout se násilným způsobům řešení situací.

Lvi Máte-li před sebou nějakou náročnější fyzickou práci, snažte se jí odložit na dobu mimo svátky, protože nyní máte citlivější páteř a mohli byste si přivodit i značné komplikace v oblasti dolní části bederní páteře. Ani oblast páteře mezi lopatkami nemusí zůstat bez zvýšené citlivosti.

Panny Neriskujte při utrácení nebo jiném větším investování. Raději se ještě týden nerozhodujte a snažte se také získávat rady od starších lidí. Budete ale mít dostatek lánu i chuti do činnosti. Pokud kouříte cigarety, dejte si jako vánoční předsevzetí skončit. V tomto týdnu se vám může ve vaší profesi něco hezkého podařit.

Váhy Příznivý týden ve kterém se budete cítit velice dobře a příjemně, i když vám mohou nějaké pracovní starosti trochu sváteční pohodu narušovat. Není vhodný čas pro řešení manželských či partnerských situací a konfliktů, stejně jako pro jednání o nové spolupráci nebo kooperaci.

Štíři Věnujte se především vaší rodině a se snažte se maximálně zrelaxovat, protože myslet na starosti a současně si chtít odpočinout a být příjemným společníkem je prakticky věc nemožná. Nenoste příliš těžké nákupní tašky a nezvedejte či neposunujte příliš těžká břemena, třeba na chalupě.

Střelci O aktivní přístup a vzrůstající sebevědomí se nemusíte bát. Neměli byste bránit dětem dělat co chtějí. Snažte se poskytovat lidem ve vašem okolí více prostoru pro vlastní rozhodování. Nemůžete nikdy žít život jiného a proto vaše vidění světa je mírou kvality jen života vašeho.

Kozorozi Vcelku vám jde vše na ruku a začínáte mít vše pod kontrolou. Proto si můžete dovolit nyní naprosto vypnout a snažit se o maximální relaxaci. Rozhodně se ale v tomto týdnu nepouštějte do řešení žádných nových projektů nebo představ. Je příznivý čas pro větší sportovní vyžití.

Vodnáři Budete možná poněkud rozvernější a také nevázanější. To může vést i ke sklonu k většímu požívání alkoholu než jindy a proto buďte opatrní. Může se projevit i větší oslabení vůle a sklon podlehnout nejrůznějším výstřelkům či slabostem. Měli byste více myslet na alespoň krátká denní tělesná cvičení.

Ryby Snažte se mít vše dopředu připravené, abyste se v těchto dne museli co nejméně namáhat a měli tak více prostoru pro meditaci, pro sebe samé a měli tak i více klidu,který je pro vaše duševní zdraví a rozpoložení to nejdůležitější. O dostatek energie ale tentokrát nebudete mít nouzi.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud