Horoskop na týden 26.3. – 1.4.

Horoskop na týden 26.3. – 1.4.

Máte mimořádně příznivé možnosti ve vystupování a v prosazování vašich zájmů. Pro vás je to mimořádně příznivý počátek jarních dní v záležitostech lásky a sexu, při navazování nových známostí profesionálních i osobních.

Pro vás je to mimořádně příznivý počátek jarních dní v záležitostech lásky a sexu, při navazování nových známostí profesionálních i osobních. Věnujte se především dlouhodobým a perspektivním záležitostem.

Budete bystřejší a aktivnější, ale budete také mít kritičtější a trochu i hádavější náladu. Snažte se vyhnout se slovní agresivitě a nesnažte se rozhodovat se ihned, ale až po důkladném zvážení důsledků.

Dosáhnete nyní mnohem více, pokud se budete chovat příjemně a vstřícně. Také nevtíravá a rozhodná vytrvalost vám nyní přinese úspěchy. Pozor ale, abyste vytrvalost nezaměňovali s tvrdohlavostí a neústupností.

Dávejte si pozor na příliš sebejisté případně až namyšlené vystupování. Nyní by vám mnohem více slušela a prospěla skromnost. Především ve vystupování vůči partnerům (partnerkám) či spolupracovníkům.

Máte mimořádně příznivé možnosti ve vystupování a v prosazování vašich zájmů. Je ale nutné vystupovat klidně, rozhodně a laskavě. Vyhýbejte se zvyšování hlasu, křiku a nepouštějte se do otevřených konfliktů.

Máte sice dost energie a odhodlání, ale máte také před sebou dostatek činností, které vás o tuto energii připraví. Profesionálně se zaměřte především na to, co vám přinese rychleji užitek a nepouštějte se do nejistých činností.

Pokud se dostanete do partnerských či mileneckých sporů, bude lépe, pokud ustoupíte od vašich představ a nebudete se hnát do ostrých střetů. Pokud hodláte udělat nějakou větší investici, dobře si to promyslete.

Budete-li se pohybovat v prostorách, kde je mnoho lidí, měli byste si častěji mýt ruce, konzumovat více vitamínů a snažit se vyhýbat se možnosti chřipkové nákazy. Pokud vás někdo pořádně naštve, raději se ovládněte.

Neobávejte se v případě potřeby využít pomoci přátel. Můžete se nyní také spolehnout na to, že vám bude štěstí po boku. Nevymýšlejte v ničem žádná složitá řešení a snažte se vše rozhodovat bez postranních úmyslů.

Nyní byste neměli příliš vystrkovat hlavu, aby si toho někdo nevšimnul a nesnažil se vás o ni připravit. Držte se raději ve všem skromně dál a neupozorňujte na sebe. není ani příznivá doba na hrdinská gesta.

Máte příznivý týden pro zábavu, nové známosti a účast na různých společenských příležitostech. měli byste ale být opatrnější ve své životosprávě. Více spánku, nekonzumovat příliš mnoho alkoholu a kávy.

Měli byste myslet více na odpočinek a relaxaci a přestat se přetěžovat. Špatně se ale vystupuje z příliš rozjetého vlaku. Proto byste se měli naučit umět přibrzdit. To znamená také umět říci ne a nebrat si toho na sebe tolik.

Doporučujeme

Články odjinud