Horoskop na týden 26.7. – 1.8.

Horoskop na týden 26.7. – 1.8.

Mimořádně vhodná doba pro dovolenou a vše co souvisí se zábavou, relaxací, sexem a vzrušujícími zážitky. Také v intimních záležitostech budete úspěšní a váš sexepíl bude nyní vzrůstat.

Berani Cítíte se zdrávi a máte mnoho energie a elánu se pustit do čehokoliv. Neváhejte a začněte. Pouze pozor na přílišnou rychlost či až ukvapenost, se kterou byste chtěli vše řešit. Je velice čas i pro flirtování.

Býci Pokud máte pocit, že narážíte neustále na nejrůznější obtíže a stále nemůžete uspět či prorazit podle vašich představ, nenechte se tím deprimovat a buďte vytrvalí. Nesnažte se řešit vaše obtíže násilně.

Blíženci Nyní je příznivý čas pro využívání vašich četných kontaktů. Také v intimních záležitostech budete úspěšní a váš sexepíl bude nyní vzrůstat. Nenechte si v obchodech nic vnucovat.

Raci Jakkoliv můžete mít pocit, že vám nyní jde všechno trochu více ztuha, máte i přesto úspěch a vše, čeho nyní dosáhnete bude mít trvalou hodnotu. Nepodstatnosti klidně odsuňte na pozdější dobu.

Lvi Velice příznivý čas pro dovolené, obzvláště pokud jsou spojené s nějakými sportovními či turistickými aktivitami. Budete mít také větší úspěch u druhého pohlaví. Masírujte si oblast krční páteře.

Panny Nerozptylujte se představami intimního charakteru, rozmařile neutrácejte, ale zaměřte se na vše, co vám přinese prospěch z dlouhodobého hlediska. Prokládejte více práci relaxací.

Váhy Mimořádně vhodná doba pro dovolenou a vše co souvisí se zábavou, relaxací, sexem a vzrušujícími zážitky. Hoďte starosti za hlavu, protože skutečné nabrání sil je možné jen při naprostém uvolnění.

Štíři Není příznivý čas na pro intelektuální výkony, ale dobrou relaxaci vám nyní přinese fyzická námaha a větší sepětí s přírodou. Pouze pozor, abyste se při nedostatku fyzické kondice nenamohli.

Střelci Ideální čas pro dovolenou, a to nejen pokud se chcete naprosto odpoutat od starostí a práce, ale i pro dovolenou, na kterou si nějakou nezbytnou práci vezmete. Vhodný čas pro sportování.

Kozorozi Pokud se chystáte na dovolenou, není čas pro velké experimenty, ale měli byste vsadit na osvědčená místa. Nepouštějte se také do žádných nových a náročných projektů. Zisk i v dlouhodobém výhledu.

Vodnáři Hodláte-li nyní lámat dívčí či mužská srdce, vzhůru do toho. Nepočínejte si ale ukvapeně a násilně. Pokud jste na dovolené, nebo v prostředí mnoha lidí, pozor na zloděje a nejrůznější druhy podvodníčků.

Ryby Nepouštějte se do žádných experimentů a dobrodružství. Nebudete mít úspěch v záležitostech krátkodobých, ale dlouhodobých, na kterých je nutné cílevědomě pracovat. Je čas i na dobré knihy a vzdělávání.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud