Horoskop na týden 27.10. – 3.11.

Horoskop na týden 27.10. – 3.11.

Můžete mít nadprůměrné výsledky ve všem možném, ale pokud jde o lásku nebo o navazování nových vztahů, držte se rozhodně zpátky. K vašemu partnerovi (partnerce) se chovejte se zvýšenou pozorností.

Procházíte vcelku neutrálním až příznivým obdobím. Buďte ale opatrní při větších investicích a nekupujte zboží, u kterého platíte jen za značku a ne za kvalitu. Nepřeceňujte své síly a nepodceňujte druhé.

Je vhodný čas pro uskutečňování nových záměrů a především dlouhodobých plánů. V tomto období se Vám obzvlášť vyplatí vaše pevné a zásadové postoje ale současně i tolerance k chybám druhých.

Můžete mít nadprůměrné výsledky ve všem možném, ale pokud jde o lásku nebo o navazování nových vztahů, držte se rozhodně zpátky. K vašemu partnerovi (partnerce) se chovejte se zvýšenou pozorností.

Příliv nové energie, chuti něco dělat a větší spokojenost se sebou může způsobit, že budete poněkud agresivnější nebo i arogantnější a budete tak dávat světu na vědomí, že jste úspěšnější a sebevědomější.

S ničím nespěchejte a závažnější rozhodnutí si náležitě promyslete. Hodláte-li ve vašem životě dělat nějaké větší změny, neměli byste se ukvapovat. Také si dávejte pozor, abyste se k lidem nechovali přezíravě.

Nespoléhejte na štěstí a na to, že se něco nějak samo zařídí. Snažte se také udržet si ve vašich pracovních záležitostech řád či pořádek, aby se vám starosti a množství drobností nepřekulilo přes hlavu. Nebuďte kritičtí k ostatním,ale raději sami k sobě. Nenechávejte si nic na poslední chvíli.

Pokud byste si chtěli stěžovat na nepřízeň osudu, bylo by to z čiré rozmazlenosti. Jste dlouhodobě v příznivé situaci, kdy vám prozřetelnost přihrává nejen řadu nových příležitostí, ale také vás ještě dost.

Nastává pro vás období zvýšených starostí, ale také období,ve kterém budete mít více sil a odhodlání se s nimi vypořádat. Nespoléhejte na náhody a snažte se být vždy dobře připraveni na to, co očekáváte.

Nehledejte rozptýlení v zábavě a neoddalujte to, co musíte udělat. Nenechávejte si nic na poslední chvíli, protože potom budete muset vynaložit na stejný efekt mnohem více energie a navíc byste se zbytečně vystavovali stresu.

Pokud jste byli v minulých týdnech dostatečně opatrní a pokud jste svoji profesi nešidili, můžete očekávat vcelku příznivý týden, ve kterém byste měli začít zúročovat vše to, co jste v nedávné době zařizovali.

Čeká–li vás nějaká fyzická práce na zahradě nebo na čerstvém vzduchu, buďte dobře oblečeni a hlavně si chraňte krk před nachlazením. Pozor také na zapocení a následné prochladnutí. Nenoste těžké předměty.

Ne vždy je posvícení, a vy jste již delší dobu v období zvýšené neklidnosti, rozptýlenosti či nesoustředěnosti. Nebudete-li ale příliš hazardovat s vašimi financemi, nemusíte se ničeho obávat.

Doporučujeme

Články odjinud