Horoskop na týden 2.8. – 8.8.

Horoskop na týden 2.8. – 8.8.

Velice příznivý čas pro dovolené, zábavu a sex. Buďte důslední a vytrvalí a neslevujte ze svých postojů. Měli byste si udělat dovolenou.

BERANI Pozor na případnou netrpělivost a unáhlenost, kterými byste mohli mnoho pokazit. Velice příznivý čas i pro dovolené, obzvláště sportovního či turistického charakteru pro zlepšení fyzické kondice.

BÝCI Nemůžete-li uspět způsobem jaký byste si představovali, netrvejte na svých představách, ale hledejte alternativní a pružné přístupy k řešení situací. Neprosazujte příliš vaši autoritu, ale snažte se hledat kompromisní řešení.

BLÍŽENCI Velice příznivý čas pro dovolené, zábavu a sex. Vhodný čas především pro umělce a všechny, kteří pracují v zábavním průmyslu a také pro publicisty, spisovatele, učitele a vědecké pracovníky.

RACI Buďte důslední a vytrvalí a neslevujte ze svých postojů. Zaměřte se hlavně na dodržování správné životosprávy, která urychlí vaši regeneraci. Je vhodný čas i pro nějaké samostudium.

LVI Máte dostatek energie i rozhodnosti naplánovat a provést nějaké významnější organizační záležitosti jak v zaměstnání, tak i ve vašem osobním životě. Je příznivý čas pro lásku, sex a sport.

PANNY Klidné a příznivé období ve kterém se bude dařit veškeré intelektuální činnosti a všemu, co bude přinášet dlouhodobé efekty nebo se bude zhodnocovat až za delší dobu. S ničím nespěchejte.

VÁHY Procházíte stále velice příznivým obdobím z dlouhodobého hlediska. Pokud si tak nepřipadáte, uvědomíte si to až se za několik let ohlédnete zpátky. Jste aktivní, nápadití a dokážete hodnotit situace s přehledem.

ŠTÍŘI Váš rozum stále pracuje na plný výkon, orientujete se i ve složitých situacích. Je vhodný čas i pro dlouhodobá plánování vaší činnosti, stejně jako pro relaxaci fyzickou prací buď doma, nebo na zahradě.

STŘELCI Měli byste si udělat dovolenou a nesnažit se mermo mocí zařídit či udělat to, co vašemu úsilí zatím vzdoruje. Odnaučení kuřáci by si měli dát pozor, aby zase nezačali kouřit.

KOZOROZI Dlouhodobě příznivé období, ve kterém bude stále docházet ve vašem životě k významným změnám a důležitým rozhodnutím. Zaměřte se na fyzickou činnost a zlepšete si vaší kondici.

VODNÁŘI Věnujte se naplno odpočinku, zábavě a sexu. Nesnažte se nyní řešit složité a náročné situace a raději nabírejte síly. Nerozčilujte se kvůli hlouposti či neschopnosti ostatních a tím, co nemůžete sami ovlivnit.

RYBY Příznivý čas pro dovolenou s knihou či se studijním materiálem. Vytvořte si klidné prostředí, unikněte před každodenními starostmi, abyste se mohli zaměřit naplno na to, co vás zajímá a v čem se chcete prosadit.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud