Horoskop na týden 28.7.-3.8.

Horoskop na týden 28.7.-3.8.

Příliv energie a odhodlání můžete využít jak pro pracovní nasazení a započetí nových projektů, tak i pro dovolenou. Příznivý čas pro dělání si pořádku v těch záležitostech, na které jste v průběhu roku neměli ani čas. Nebudou-li se vaše záležitosti vyvíjet dostatečně rychle nebo podle vašich představ, nebuďte z toho smutní.

Berani Příliv energie a odhodlání můžete využít jak pro pracovní nasazení a započetí nových projektů, tak i pro dovolenou, náročnější na fyzické úsilí. Upevnění zdraví, možnost nových seznámení.

Býci Příznivý čas pro dělání si pořádku v těch záležitostech, na které jste v průběhu roku neměli ani čas, ani chuť. Budete-li trpět splínem, je na to nejlepším lékem fyzická činnost.

Blíženci Vaše nálady, úspěchy a neúspěchy budou trochu jako jarní počasí. Chvíli jasno a chvíli zataženo. Mráčkům se lze vyhnout klidným přístupem, nadhledem a rozvážností.

Raci Nebudou-li se vaše záležitosti vyvíjet dostatečně rychle nebo podle vašich představ, nebuďte z toho smutní. Stačí nepolevovat v úsilí a dobré výsledky se nepochybně dostaví.

Lvi Vaše hvězda nezadržitelně stoupá ve všech oblastech. Budete pociťovat novou energii a chuť žít, máte před sebou řadu nových příležitostí, a to vše můžete využít v práci i o dovolené. Budete okolo sebe šířit pozitivní náladu.

Panny V ničem se neukvapujte a důležité kroky si vždy důkladně promyslete. Oněmocnění horních cest dýchacích se může objevit jak z prochladnutí, tak i z přílišného tepla. Varujte se dietních chyb.

Váhy Příjemné a nenáročné období vhodné pro odpočinek, načerpání sil, milostné záležitosti a nové společenské úspěchy. Pokud budete u vody, pozor na prochladnutí ledvin a infekce dolních cest dýchacích.

Štíři Nekažte si hezké dni obavami a starostmi typu „coby kdyby“ a raději naplno prožívejte vše krásné, co je nyní okolo vás. Máte vhodný čas pro zahradní a bytové práce, zařizování a uklízení.

Střelci Procházíte velice příznivým obdobím s mnoha novými příležitostmi a dostáváte se do nových a příjemných situací. Neměli byste ale ztratit ostražitost, abyste si zbrklostí a nevodnými poznámkami nekomplikovali společenské vztahy.

Kozorozi Pokud jste ještě neměli dovolenou, je nejvyšší čas pro odpočinek a nabrání sil. Potřebujete nutně odvést pozornost od práce a starostí. Proto si na dovolenou vezměte dobré čtení a ne žádnou práci.

Vodnáři Potřebujte především klid a hodně soukromí, abyste si mohli vše utřídit a promyslet své další životní plány. Není vhodná doba pro veliké utrácení, investice a započetí nových prací.

Ryby Udělejte si jakousi inventuru všeho co jste v tomto roce započali nebo chtěli dokončit, abyste nebyli ve druhé polovině tohoto měsíce zaskočeni nějakými nevyřízenými záležitostmi.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud