Horoskop na týden 29.11. – 5.12.

Horoskop na týden 29.11. – 5.12.

S ničím neotálejte. Máte nejen dost energie. Dbejte víc o své zdraví. Pozor na zvyšování váhy a nedostatek pohybu. Nevyhýbejte se různým společenským setkáním.

Berani Pokud se potřebujete učit nebo skládat nějaké zkoušky, můžete se spolehnout na dobrý rozum, intuici a schopnost porozumění. Rozhodující bude u všeho vytrvalost a soustředění na nejdůležitější situace.

Býci Nevztekejte se, pokud se vaše milostné záležitosti nebudou vyvíjet zcela podle vašich představ. Pokud budete potřebovat na uvolnění skleničku něčeho ostřejšího, neměli byste to přehánět.

Blíženci Dokážete zvládnout i velice zmatkové či nepřehledné situace. Hlavně se nerozhodujte ukvapeně a bez dostatečných informací. Pokud jste umělecky zaměřeni, můžete prožívat krásné okamžiky.

Raci S ničím neotálejte. Máte nejen dost energie, ale i dobrých nápadů, kterými byste mohli vyřešit i některé dosud odkládané obtíže. Nebojte se ani nových vztahů a v oblasti erotiky a flirtu.

Lvi Dbejte víc o své zdraví. Pozor na zvyšování váhy a nedostatek pohybu. Pozor při pohybování s těžkými předměty, protože oblast hrudní páteře by se mohla bolestně ozvat a zkomplikovat vám život.

Panny Vy snad z toho množství práce a různých činností nevyjdete. Snažte si proto dobře vše organizovat a dodržovat časové rozvrhy, protože jinak budete mít spoustu zmatků. Pozor na nesoustředěnost.

Váhy Příjemný a příznivý týden vhodný jak pro intelektuální tak i fyzickou práci. Můžete počítat i se štěstím a s příznivými náhodami. Ti kdo náruživě sází, mohou počítat i s drobnějšími výhrami.

Štíři Nepouštějte se bez rozmyslu do nových milostných vztahů a neriskujte v obchodních záležitostech. Nepodléhejte reklamním lákadlům a spoléhejte se na vlastní rozum. Nenechte si nic vnucovat.

Střelci V záplavě nápadů se mohou skrývat i perly, ale nemějte v ohni příliš mnoho želízek, protože byste svoji energii a pozornost rozptýlili tak, že by vám to znemožnilo uskutečnit i jinak velice dobré nápady.

Kozorozi Vcelku klidný, pracovní, ale i inspirativní týden. Nevyhýbejte se různým společenským setkáním, protože se můžete nejen dobře bavit, ale udělat i nějaké nové a pro vás výhodné kontakty.

Vodnáři Velice příznivý týden pro každou duševní činnost, pro učení a vzdělávání se i pro kreativní tvorbu a vnitřní harmonii. Nenechte se ale vykolejit neúspěchy či obtížemi v partnerských či mileneckých vztazích.

Ryby Nad ničím příliš nemudrujte a řiďte se nyní raději vašimi dobrými instinkty. V pracovních záležitostech postupujte s klidem a rozvahou a méně důležité či nepodstatné záležitosti úplně vypusťte, abyste se nezahltili.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud