Horoskop na týden 29.5. – 4.6.

Horoskop na týden 29.5. – 4.6.

Konečně se na vás začíná štěstí více usmívat. Měli byste pociťovat nejen silnější přílivy energie, ale také více elánu a optimismu. Máte příznivý čas pro správu vašich finančních záležitostí a pro jejich zlepšení.

Berani Ač je to téměř neuvěřitelné, procházíte stále příznivým obdobím zvýšené fyzické i duševní aktivity, prožíváte i jarní příliv energie a nápaditosti a máte i úspěch u druhého pohlaví. Zaměřte se především na vše, co má dlouhodobý charakter.

Býci Nejdůležitějšími vlastnostmi pro vás nyní budou rozvaha, trpělivost a houževnatost. Snažte se také pohlížet na vaše některé obtížné situace s větším odstupem. Jinak se můžete stát velice závislými na vnějších okolnostech.

Blíženci Velmi příznivý týden. Pokud má vaše povolání umělecký, spisovatelský nebo i administrativní charakter, můžete se spolehnout, že si budete počínat velice dobře a také dosáhnete nějakých dílčích úspěchů.

Raci Stále máte možnost výhodných nebo i dlouhodobě výhodných investic. Především koupí. I vy procházíte dlouhodobým příznivým obdobím, kdy bude vaše práce i oceněna, což se u nás často neděje. Spolehněte se na intuici.

Lvi Pokud jde o dlouhodobé záměry a situace, budete mít stále ještě nějaké nedořešené situace. Z krátkodobého pohledu jste a v dobrém období, kdy můžete dobře zařídit a vyřídit celou řadu záležitostí. Nepouštějte se do rizik.

Panny I přes dlouhodobá správná a úspěšná směřování je nyní jisté, že zdaleka ne všechny Vaše představy docházejí naplnění. V tomto týdnu se obstrukcí a problémů obávat vůbec nemusíte. Nesnažte se vyřešit vše.

Váhy Mimořádně příznivý týden, pokud jej ale budete umět správně uchopit. Buď byste se měli věnovat relaxaci, kultuře, zábavě a intimním vztahům, nebo naopak především záležitostem pracovním. Využijte komunikační zkušenosti.

Štíři Měli byste se postupně vnitřně stabilizovat a nabývat opět sebejistotu a důvěru v sebe, ve své schopnosti. Tento váš přerod bude trvat ještě několik týdnů. Máte příznivý čas pro správu vašich finančních záležitostí a pro jejich zlepšení.

Střelci Ubíráte-li se správným směrem poznáte podle toho, že vždy, když uděláte nějakou chybu, dostaví se velice rychle reakce. V tomto týdnu vám hrozí sebepřeceňování, zmatky, únava a příliš ukvapené reakce.

Kozorozi Vaše dlouhodobé představy a směřování mohou nyní procházet nějakými zkouškami, které budou trvat ještě několik týdnů a potom uvidíte jasněji výsledky své práce a budete spokojeni. Věnujte se také nyní více vašim partnerům.

Vodnáři Konečně se na vás začíná štěstí více usmívat. Měli byste pociťovat nejen silnější přílivy energie, ale také více elánu a optimismu. Také vaše osobní a intimní vztahy budou silnější, vyrovnanější a spokojenější. Hlídejte si hmotnost.

Ryby Nenechte se odradit řadou drobných starostí a obtíží. Nepouštějte se do žádných konfliktů a hádek. Snažte se více ovládat. Nedávejte najevo své případné zklamání z jednání lidí ve vašem okolí.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud