Horoskop na týden 29.9. – 5.10.

Horoskop na týden 29.9. – 5.10.

Budete úspěšní a spokojení s tím, jak vám vše postupuje kupředu. Buďte vstřícnější a štědřejší k těm, kteří potřebují vaši pomocnou ruku. Udělejte si něco pro radost. Budete mít příležitost k novým kontaktům.

Nespoléhejte se tolik na štěstí a buďte důkladnější. Nic nepodceňujte a na důležitá rozhodnutí se dostatečně připravujte. Nenechte se také od vašich povinností odvádět společenskými zábavami a zálety.

Zisk a prospěch budete mít pouze z vytrvalé a odpovědné práce. Dávejte si pozor na lehkomyslné výdaje a nezaplétejte se do nezávazných románků, které by vám nic užitečného nepřinesly.

Budete úspěšní a spokojení s tím, jak vám vše postupuje kupředu. Buďte vstřícnější a štědřejší k těm, kteří potřebují vaši pomocnou ruku. Dávejte si pozor na konfliktní situace ve kterých byste nemuseli zvládnout rozčilení.

Netrapte se množstvím práce a vyřizujte jednu záležitost po druhé. Nenechte se vykolejit z rytmu. Snažte se zacházet s vaším časem odpovědně, nepřeceňujte své síly a dostatečně odpočívejte.

Jste úspěšní a daří se vám, ale to by vás nemělo ukolébat a neměli byste usnout na vavřínech. Zachovejte si skromné ale rozhodné jednání. Pozor také na povýšenost při jednání s ostatními.

Nebuďte nervózní z toho, že nemůžete vše stačit a nepodléhejte nervozitě a spěchu. Hlavně se ale nesnažte vidět vaše obtíže v jiných a nepouštějte se do malicherných sporů. Udělejte si něco pro radost.

Velice příznivé a úspěšné období, vhodné nejen pro řešení obtížných situací, ale i pro odpočinek nebo i pozdní dovolenou v období babího léta. Budete mít příležitost k novým kontaktům.

Neočekávejte příliš od nových kontaktů a známostí. Prožíváte-li pocity odcizení či osamění, nesnažte se je rozptýlit společenskou aktivitou. Je pro nás důležitější to, co nabízíme ostatním, než co ostatní nabízejí nám.

Můžete být překvapeni, kolik přízně a pomoci se vám bude dostávat od okolí. Měli byste si to uvědomovat a vážit si toho, ale i sebe samých, protože jak se do lesa volá, tak se z  lesa ozývá.

Máte v sobě dostatek energie, vytrvalosti a houževnatosti, abyste se dokázali vyrovnat i s těmi nejobtížnějšími situacemi. Nepropadejte proto skepsi a splínu. Dokážete se radovat i z maličkostí?

Síla vaší osobnosti je ve vašem liberalismu, tolerantnosti a přátelskosti. Toto období je ale pro vás vhodnější pro spirituálnější využívání času a pro konkrétní altruistické činy. Pozor na lehkomyslně vydávané peníze.

Základním povahovým prvkem zrozenců ve znamení Ryb je citlivost a tím i snazší zranitelnost. Dávejte si proto nyní větší pozor na to, abyste sami nezraňovali jiné. Buďte vytrvalí a nepropadejte nervozitě.

Doporučujeme

Články odjinud