Horoskop na týden 30.12 - 5.1.2003

Horoskop na týden 30.12 - 5.1.2003

Máte příznivé podmínky a také štěstí pro vás usilovně pracuje, ale měli byste mu vyjít dost veliký kus vstříc. To znamená, že se úspěch dostaví, ale bude vás stát větší úsilí. Odhodlání a razance při prosazování vašich záměrů vám i přes řadu obtíží může přinést pozitivní výsledek.

Berani S ničím nespěchejte a snažte se vždy dotáhnout vše až do konce, protože jinak se vám výsledek práce může rozplynout pod rukama. Nebudete-li příliš riskovat a vyloženě nepředloženě nakupovat, budete mít štěstí.

Býci Nepokoušejte se o žádná nová milostná dobrodružství, neutrácejte peníze a raději se snažte trochu ušetřit. Vyhněte se těžké fyzické práci, nenoste těžké tašky, dávejte si pozor na nachlazení a venku noste stále šálu okolo krku.

Blíženci Na dobré nápady a šťastné okolnosti se sice můžete spolehnout, ale koncem týdne vás štěstí může opustit. Dávejte si také pozor na nachlazení horních cest dýchacích. Nezapomeňte že dobrý nápad bez realizace nemá cenu.

Raci Odhodlání a razance při prosazování vašich záměrů vám i přes řadu obtíží může přinést pozitivní výsledek. Není příznivý čas na vážné a důležité rozhovory s vašimi nadřízenými. Dávejte si v zaměstnání pozor na roztržitost a nepozornost.

Lvi Nevystavujte se přílišné tělesné námaze a pokud budete například na horách, jezděte opatrně a neriskujte. Dopřejte si dostatek spánku a odpočinku a nevystavujte své horní cesty dýchací mrazivému vzduchu.

Panny Máte velice příznivý čas buď na dovolenou a relaxaci, nebo na úspěch v zaměstnání, pokud se ovšem přinutíte k dostatečně intenzivní práci, protože budete mít tendenci různé situace zlehčovat nebo nedoceňovat.

Váhy Máte příznivé podmínky a také štěstí pro vás usilovně pracuje, ale měli byste mu vyjít dost veliký kus vstříc. To znamená, že se úspěch dostaví, ale bude vás stát větší úsilí. Není vhodný čas pro jednání s nadřízenými.

Štíři Dbejte více na vaše zdraví. Stále vám hrozí nachlazení a bolesti zad, především v dolní části bederní páteře a v oblasti krční páteře. Půjdete-li ven, měli byste mít vždy něco okolo krku. Nevztekejte se k vůli maličkostem.

Střelci Z dlouhodobého pohledu viděno, procházíte obdobím, ve kterém se dokážete přenést přes obtížné situace nejen nečekanými nápady a činy, ale také dobrou náladou a značným optimismem.

Kozorozi I v tomto týdnu bude moci prokázat své kvality v tom, že dobře víte, že je to především trpělivost, klidná a vyrovnaná činnost, která dlouhodobě přináší dobré výsledky. Máte na to i dost energie.

Vodnáři Myslete především na vaše zdraví. Nepřehánějte to s pracovním nasazením a dopřejte si dost času na spánek a odpočinek. Některé zdravotní obtíže se mohou projevit hned, například nachlazení.

Ryby Přesto, že pro většinu znamení je tato doba píše komplikovaná, vy můžete být na vrcholu své aktivity a pokud nebudete dělat vyloženě bezhlavé věci a rozhazovat neuváženě peníze, máte před sebou příznivý a úspěšný týden.

autor: Doc. Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud