Horoskop na týden 30.4. – 6.5.

Horoskop na týden 30.4. – 6.5.

Vaší přirozeností je značná energie a tvořivá síla. Řadu situací budete schopni snadno vyřešit. V nadcházejícím období pro vás bude nejdůležitější péče o své zdraví.

Štěstí vám stále přeje, takže by vám optimizmus a chuť do činnosti chybět neměly. Neopouští vás ani nápaditost, takže ti z vás, kteří mají tvořivou práci stále prožívají plodné období. Nenechte se ale odradit spoustou drobných obtíží.

Prožíváte složité období plné horečnaté činnosti s celou řadou možných změn nejen ve vašem zaměstnání, ale i v soukromém životě. To nejdůležitější ale bude zachovat si chladnou hlavu, nepodléhat zmatkům a stresovým situacím.

Z dlouhodobého hlediska jste stále v dobré mentální formě a stále plni užitečných nápadů. Optimizmus budete moci rozdávat. Pokud se tak necítíte, měli byste se nad svými životními postoji zamyslet a případně je i přehodnotit.

Budete tím aktivnější a úspěšnější, čím více planet budete mít ve svém osobním horoskopu ve znamení Raka. Bude se vám dařit, řada nepříznivých nebo i konfliktních situací se vyřeší a jaro vám přinese i mnoho sil a elánu.

Vaší přirozeností je značná energie a tvořivá síla. Proto pro vás žádná překážka není tak velká, aby vás mohla zastavit nebo znechutit. V tomto týdnu budete mít možnost své schopnosti jak si poradit s obtížnými situacemi předvést.

Vaše výkonnost ale i úspěšnost začínají vrcholit. Č´m více planet máte ve znamení Panny ve svém osobním horoskopu, tím pro vás tento týden bude skvělejší.Nepodléhejte ale nicnedělání ze samé spokojenosti.

Budete před sebou mít řadu menších situací, které budete muset v klidu a včas zvládnout. Nesnažte se nic ošidit, protože tyto situace pro vás nyní představují něco jako malá životní zkouška odpovědnosti a solidnosti.

Ať se zabýváte čímkoliv, vše je provázeno nějakými obtížemi. I to se někdy stává, ale nezapomeňte, že díky neustálé dynamice planetární soustavy každá trampota jednou skončí a opět pro vás bude svítit Slunce. Buďte klidní a trpěliví.

Nepodceňujte žádné maličkosti ale zase nedopusťte, abyste se v nich začali utápět. Máte dost dobrých nápadů, abyste se s tradičními obtížemi vyrovnali netradičním způsobem. Řadu situací budete schopni snadno vyřešit.

Také vaše šťastné období právě začíná vrcholit a mělo by se vám dařit doslova vše na co sáhnete. To platí tím víc, čím více planet budete mít ve svém osobním horoskopu ve svém slunečním znamení Kozoroha.

V nadcházejícím období pro vás bude nejdůležitější péče o své zdraví. Měli byste více chodit, méně a zdravěji jíst, ale neměli byste zapomínat ani na duševní hygienu, nemoci často odrážejí naše jednání a stav naší mysli.

Přestože přirozeným pohybem Ryb je v klidu plavat, toto období vás bude silně motivovat k činnosti, a to navíc velice úspěšné. Budete dosahovat dobrých výsledků bez viditelné námahy a s překvapivou lehkostí.

Doporučujeme

Články odjinud