Horoskop na týden 31.1. – 6.2.

Horoskop na týden 31.1. – 6.2.

Nepřeceňujte své síly. Nepouštějte se do kontroverzních diskusí, a obzvláště ne s vašimi nadřízenými. Nevměšujte se do ničeho, co se vás přímo netýká.

Berani Nepočítejte s tím, že vám vše půjde bez obtíží. Pokud se ale dokážete soustředit vždy určitým směrem, počítejte s úspěchem. Pro záležitosti společenské a lásku je lepší konec týdne.

Býci Pokud hodláte strávit tento týden na horách, pozor na přeceňování sil. Vyhýbejte se většímu vyčerpání a pozor na infekce v místech, kde je pohromadě více lidí. Posilujte svaly hrudní páteře.

Blíženci Příznivý čas k uskutečňování větších investičních záměrů stejně jako pro nová obchodní jednání. Věříte si a procházíte i příjemným obdobím v záležitostech lásky a intimních styků.

Raci Zamyslete se nad tím, zda za vaši nenáladu mohou ostatní, a do jaké míry to je dáno pouze vaším viděním situací, které ve skutečnosti jsou mnohem příznivější než se domníváte.

Lvi Ideální pro pobyt na horách v příjemné společnosti. Máte hodně energie a elánu a vše se vám daří. Vhodné období pro různé soutěže a disciplíny vyžadující rychlost, obratnost a fyzickou sílu.

Panny Jakkoliv jste úspěšní a neměli byste si stěžovat, ve všem postupujete poměrně zvolna a s větší námahou než jindy. Výsledky ale budou příznivé. Pozor ale na zbytečnou ztrátu sil rozčilováním.

Váhy Příznivý čas stále trvá. Nebojte se dělat významná rozhodnutí a zbytečně s nimi neotálejte. Také vaše osobní vztahy se budou nyní i v dalších několika týdnech stále vylepšovat.

Štíři Nepřeceňujte své síly. Nepouštějte se do kontroverzních diskusí, a obzvláště ne s vašimi nadřízenými. Důležité situace raději pozorujte a vyhodnocujte. Pozor na prochladnutí a chřipková onemocnění.

Střelci Obtížnější období máte již za sebou a nyní se bude vaše situace všestranně stále vylepšovat. Budete mít i zvýšenou potřebu se aktivně bavit a také vaše sexuální aktivita poroste.

Kozorozi Klid, opatrnost a dostatek času na každé významnější rozhodnutí je přesně to, co nyní potřebujete. Hlavně s ničím nespěchejte a nesnažte se také nic ošulit. Nechte si zkontrolovat zrak.

Vodnáři Tento a navíc i další týden budou mimořádně příznivé a je jen na vás, zda je hodláte využít pro úspěšné pracovní záležitosti, dovolenou na horách a nebo trávit více času s milovanou a vám blízkou osobou.

Ryby Ještě tento týden pro vás může být náročnější v tom, že byste se měli držet dál od různých verbálních konfliktů a sporů. Nevměšujte se do ničeho, co se vás přímo netýká.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud