Horoskop na týden 31.12. – 6.1.

Horoskop na týden 31.12. – 6.1.

Vcelku ideální čas pro jakékoliv záležitosti. Nepřemýšleli jste o dovolené? Například v jiném než známém prostředí a mezi neznámými lidmi? Změna prostředí dává často zapomenout na starosti a dokáže vám ukázat život i z jiné stránky.

Hodláte-li toto období strávit na dovolené, a to ať už doma nebo na horách, neměli byste příliš utrácet. Ani vám nelze doporučit příliš bujaré holdování dobrému moku. snažte se udělat maximum pro vaši tělesnou kondici.

Vcelku ideální čas pro jakékoliv záležitosti. Budete-li mezi svátky pracovat, rozhodně se neobávejte žádných komplikací. Naopak budete mít možnost si buď docela odpočinout, nebo dát do pořádku nějaké resty.

Neklid a starosti vám neustále víří hlavou a chcete vyřešit vše. Možná se trápíte k vůli něčemu, co ani nenastane a nebo co opravdu nestojí za to. Měli byste být klidnější, vytrvalejší a vyrovnanější.

Nepřemýšleli jste o dovolené? Například v jiném než známém prostředí a mezi neznámými lidmi? Změna prostředí dává často zapomenout na starosti a dokáže vám ukázat život i z jiné stránky.

Postupujte ve všem podle vámi připraveného scénáře a nedělejte nečekané a náhlé změny v rozhodnutích. úspěch budete mít tím větší, čím vytrvaleji a s větší rozvahou budete sledovat vaše dlouhodobé cíle.

Nenechávejte se zneklidňovat a rozčilovat drobnostmi. Budete-li rekapitulovat cel uplynulý rok zjistíte, že vše důležité co jste zamýšleli se vám podařilo. Také tyto svátky a období mezi nimi pro vás budou klidné a příjemné.

Zaměřte a spoléhejte se především na dlouhodobé dosahování cílů, než na každodenní nezbytnosti, které je nutné dělat aniž nad nimi příliš přemýšlíme. Neutápějte proto své schopnosti v drobnostech.

Dopřejte si více životních radostí a splňte si nějaká zatím nerealizovaná přání. neberte vše v životě tak hrozně vážně a dovolte si přepych vyjadřovat a uskutečňovat si vlastní představy a touhy.

Pokud se vám podaří odstranit vnitřní neklid a nesoustředěnost, je před vámi příjemný týden, velice vhodný pro dovolenou. pokud si ji uděláte, věnujte čas pouze sobě, čtěte si to, k čemu jste se za celý rok nedostali.

Nebojte se zapomenout na pracovní, ale i osobní starosti. Naučte se prožívat každý den to, co tento den přináší. Proč se máte zatěžovat a obávat o něco, co s největší pravděpodobností ani nenastane.

Budete-li si v tomto období rekapitulovat uplynulý rok, nenaříkejte nad tím co se vám nepovedlo, ale radujte se z toho, co se vám povedlo. Uplynulý rok, i ten co je před vámi vám dávají možnosti duchovního vývoje díky zvýšené citlivosti.

Neberte si svá bedra větší odpovědnost než která vám přísluší. Proč se máte trápit pro neschopnost či zlobu jiných. Nezapomeňte na to, že stav vaší nervové soustavy velice těsně souvisí s vaším zdravím.

Doporučujeme

Články odjinud