Horoskop na týden 31.3.-6.4.

Horoskop na týden 31.3.-6.4.

Zkuste občas hodit nějaký problém za hlavu. Vždyť nemusíte stále řešit nějaké složitosti. S úsměvem jde všechno lépe a vám ten úsměv chybět určitě nebude. Vhodný čas pro investice a nakupování i prodej.

Berani Vhodný čas pro investice a nakupování i prodej. Pozor ale na unáhlené reakce a zbytečné hádky, které by mohly zanechat větší následky. Je vhodná doba i pro hlubší studia.

Býci Dostatek energie, odhodlání i vy\trvalosti by vám v tomto týdnu neměly chybět. Při větších investicích nebo prodejích buďte opatrní a nenechte se podvést. Je příznivý čas pro nové známosti a sex.

Blíženci Nepouštějte se do žádných nových dobrodružství, obzvláště ne milostných, které by měly nejspíš překvapivý a nepříliš úspěšný průběh. Je spíše čas pro klidnou a seriozní činnost.

Raci Nechtějte nic předělávat násilím. Pokud budete situací tlačeni do rychlého jednání, raději zvolněte temto a vše dělejte s dobrým rozmyslem. Pozor také na přílišné vyčerpání.

Lvi Velice příznivý čas i z dlouhodobějšího hlediska. Příznivé pro dovolené, pro organizační změny a pro vše co by vám mohlo zpříjemnit prostředí. Vaše okolí ocení vaši toleranci a velkorysost.

Panny Začíná se to na vás hrnout ze všech stran. Buďte ale klidní, z řady mraků bouře ani liják nebudou. Chce to za vše okolností zachovávat klid. Postupujte vyrovnaně dopředu.

Váhy Do konfliktů nebo střetů vstupujte pouze výjimečně, nebo pokud není jiné cesty. Rozhodně ale se svým partnerem neprobírejte nějaké staré nedořešené spory.

Štíři Zkuste občas hodit nějaký problém za hlavu. Vždyť nemusíte stále řešit nějaké složitosti. Máte před sebou několik veselejších týdnů a tak byste to měli využít a prijít více mezi lidi.

Střelci Máte spoustu energie a elánu a tak se to snažte využít pro dořešení různých záležitostí. Není ale příznivý čas pro nové známosti, flirt a přílišné se rozptylování sexem. Věnujte se více sobě samým.

Kozorozi Nic by se nemělo přehánět. Proto pozor na přílišné pracovní vypětí a nebezpočí vyčerpanosti. Síly se vydají rychle, ale jejich doplnění potom trvá déle. Relaxujte ve společnosti druhého pohlaví.

Vodnáři S úsměvem jde všechno lépe a vám ten úsměv chybět určitě nebude. Snažte se více využívat své intuice a pocitů. Jste nyní v období, kdy by vám tyto schopnosti mohly být velice ku prospěchu.

Ryby Neberte svoji roli ve světě tak vážně a pokuste se pořádně se uvolnit. Pokud vás trápí nějaké dlouhodobé záležitosti, snažte se je řešit podle vašich možností. Trápením si nepomůžete.

autor: Doc. Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud