Horoskop na týden 3.8. – 9.8.

Horoskop na týden 3.8. – 9.8.

Nezapomeňte si vzít na dovolenou dostatek čtiva a nespoléhejte se pouze na to, že se zabavíte společenskými záležitostmi nebo turistikou. Jestliže se příliš nedaří naplňovat vaše dlouhodobé záměry nebo tajná přání, nepropadejte k vůli tomu mrzutosti či nespokojenosti.

Zamysleli jste se už někdy nad tím, že lidé okolo vás nemusí stačit vašemu tempu a že je tedy vaší činorodostí můžete i frustrovat? Mějte proto více pochopení pro ty, kteří vašemu tempu nestačí.

Ať už budete pracovat na zahrádce, doma nebo v zaměstnání, nerozčilujte se a nepodléhejte hněvu, i kdybyste k tomu měli velice pádný důvod. Nezvyšujte si krevní tlak pro neschopnost jiných. Pozor na nachlazení.

Nezapomeňte si vzít na dovolenou dostatek čtiva a nespoléhejte se pouze na to, že se zabavíte společenskými záležitostmi nebo turistikou. Pokud jste v zaměstnání, je vhodný čas pro veškeré organizační změny.

Vše děláte s rozvahou a zdá se, že vás nic nemůže zaskočit. Pokud se na někoho hněváte, je nyní pravý čas pro odpuštění a hledání lepšího způsobu komunikace. Měli byste poněkud vylehčit váš jídelníček a také více spát.

Jste plni optimismu, energie a očekávání. Pozor ale na příliš prudké nebo nepromyšlené reakce, kterými byste mohli někoho byť i nechtě zarmoutit. je příznivý čas pro učinění závažných rozhodnutí.

Jste dlouhodobě v období značné pracovní vytíženosti, ale zdá se, že zisk z této činnosti není příliš úměrný vámi vynaložené námaze. Tento čas je pro vás takovou menší zkouškou trpělivosti a skromnosti.

Dlouhodobě šťastné období, které prožíváte v relativní bezstarostnosti, ale které můžete využít k započetí nových aktivit, a to nejen v životě profesionálním, ale i soukromém. Můžete mít i harmonizující vliv na všechny lidi okolo vás.

Jestliže se příliš nedaří naplňovat vaše dlouhodobé záměry nebo tajná přání, nepropadejte k vůli tomu mrzutosti či nespokojenosti. Ne vždy je to, o čem jsme přesvědčeni, že je pro nás nejlepší je opravdu pro nás příznivé.

Pociťujete nový příliv energie a odhodlání a tak se po poněkud skromnějším období na vás začíná zase slunce více usmívat. měli byste začít méně přemýšlet a více jednat. Možná váš denní režim potřebuje nějaké změny.

Nejspíš budete vyhodnocovat co se vám vše povedlo a nyní budete ještě potřebovat. nyní je příznivý čas udělat si svoji osobní inventuru, abyste se v nejbližší době nevydávali na cesty, které jsou příliš obtížné nebo zbytečné.

Pokud v průběhu tohoto roku je nějaké období nejvhodnější pro odpočinek, je to nyní. Možná, že budete přesvědčeni o pravém opaku a budete nyní chtít vyřešit co nejvíce. Buďte opatrní, nedělejte žádná nezvratná rozhodnutí.

Připravujte se na neklidné a plně vytížené září. Proto nic neodkládejte na později, a naopak se snažte si cestičku do nejbližších týdnů co nejvíce vyčistit a zpřehlednit. Nespoléhejte se, že se něco vyřeší dobře bez vašeho přičinění.

Doporučujeme

Články odjinud