Horoskop na týden 4.4. – 10.4.

Horoskop na týden 4.4. – 10.4.

Neodbývejte relaxaci. Vaše pozice se stále vylepšuje a pokud nepolevíte, bude vaše úsilí korunováno úspěchem. Nedělejte definitivní závěry.

Berani Máte prakticky ideální podmínky pro vše. Dostatek nápaditosti, zvýšenou intuice a představivost. Vhodná situace pro tvořivou práci, plánování a přemýšlení. Není to nejvhodnější pro investování a riskantní operace či projekty.

Býci Vaše situace v zaměstnání i v soukromí se může začít trochu komplikovat. Můžete mít příliš mnoho a obtížně zvládnutelné práce, můžete mít i obtíže se sháněním zaměstnání. Čas pro řešení důvěrných záležitostí.

Blíženci Jste stále plni elánu a o dobré nápady a řešení nemáte nouzi. Pokud nejste ve svém soukromém životě momentálně příliš spokojeni, nedávejte to najevo a zaměřte se spíše na pracovní problematiku.

Raci Nepouštějte se do žádných riskantních plánů a nesnažte se také nic odbýt. Námaha a soustředění přinesou určitě dobré výsledky. Nic nepodceňujte, ale také pozor na přílišnou vyčerpanost. Neodbývejte relaxaci.

Lvi Přesto, že máte stále dost energie a odhodlání, cítíte, že nastává složitější období, ve kterém budete nuceni prokázat svoje odhodlání a prozíravost. Nerozhodujte se v unáhleně a konzultujte své představy více s přáteli.

Panny Nenechte se příliš odvádět od soustředěné a úspěšné práce a zaměřte se na trvalý tlak v tom, co chcete dosáhnout. Vaše pozice se stále vylepšuje a pokud nepolevíte, bude vaše úsilí korunováno úspěchem.

Váhy Je možné, že vaše jednání nyní prochází situacemi, které jsou sice navenek nenápadné, ale ve skutečnosti se jimi testuje kvalita vašich postojů a vašeho myšlení. Vaše zdravotní situace je i nadále dobrá.

Štíři Jste nyní vystaveni řadě zkoušek jak ve vašem profesionálním působení, tak i ve vašem soukromém životě. Pozor nejen na ukvapené jednání, ale i na možnost stereotypního chování, které vám zamezuje vidět situace jiným způsobem.

Střelci Máte-li pocit, že ve vašem soukromém životě či ve vašich partnerských vztazích není vše v pořádku, může to být pouze přechodný pocit vyvolaný tím, že se vám nedaří jak byste si představovali. Nedělejte definitivní závěry.

Kozorozi Procházíte obdobím zvýšené činnosti a také zvýšené úspěšnosti všeho, do čeho jste se pustili. Pokud pracujete na nějakých dlouhodobých představách, neměli byste o nich pochybovat, ale měli byste rozhodně vytrvat.

Vodnáři Neměňte nyní své životní plány a způsoby. Nedívejte se také na vše okolo sebe přes černé brýle. Snažte se udržovat si fyzickou kondici. Hrozí vám ochabnutí svalstva páteřního korzetu a na nohách.

Ryby Díky vaší značné citlivosti a vyvinuté intuici můžete být nyní velice úspěšní nejen ve své profesi, ale i v soukromém životě a v partnerských vztazích. Rozhodně nyní neprocházíte obdobím zvýšeným rizik, ale právě naopak.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud