Horoskop na týden 4.7. – 10.7.

Horoskop na týden 4.7. – 10.7.

Vaše činorodost stále stoupá stejně jako vaše touha po lásce a milování. Tento týden je vhodný i pro nastoupení dovolené, pokud ji chcete strávit bezstarostně.

Berani Práce a starosti na vás sice vykukují snad odevšad, ale nenechte se tím deprimovat, protože budete mít dost sil i příležitostí se vypořádat se vším. Možná vám nezbude dost času ani chuti pro partnerské záležitosti.

Býci Měli byste být ve srovnání s dlouhým předchozím obdobím jako vyměnění. Vaše smolné a obtížné dny jsou na pár dní dobu pryč a máte nyní dost prostoru i času začít uvádět řadu situací ke kterým jste se dříve nedostali na pravou míru.

Blíženci Máte před sebou vcelku příjemný a nenáročný týden. Můžete si dát do pořádku řadu restů a fyzicky i duševně se dobře zregenerovat. Tento týden je vhodný i pro nastoupení dovolené, pokud ji chcete strávit bezstarostně.

Raci Vaše činorodost stále stoupá stejně jako vaše touha po lásce a milování. Dejte si ale pozor na ukvapenost. Také vaše míra tolerance se může snížit a za určitých okolností byste mohli bouchnout jako saze v kamnech.

Lvi V tomto týdnu byste neměli být nijak zvlášť mimořádně vytíženi a tak byste se mohli věnovat běžným záležitostem nebo promýšlení dlouhodobých záměrů. Pracovní i zdravotní forma se vytrvale zlepšuje.

Panny Záleží jen na vás, čemu se tento týden hodláte věnovat. Pokud se vydáte na dovolenou, můžete se na její velice hladký a příznivý průběh nejspíš spolehnout. Prakticky vše vám bude příznivě nakloněno.

Váhy Pokud byste byli na dovolené, například kdekoliv u vody, měli byste být velice opatrní na prochladnutí oblasti močových cest, zad a kyčlí. Pozor ale také na úžeh a případné bolesti hlavy. Pozor na prochladnutí díky mokrým plavkám.

Štíři Je před vámi klidný a příznivý počátek týdne. Máte mnohem více energie než jindy a máte i dostatek optimizmu a dobré nálady. Stále vám ale hrozí nebezpečí plynoucí z ukvapenosti nebo příliš rychlého rozhodování obecně.

Střelci Řada vašich představ a plánů nyní může procházet zkouškami užitečnosti nebo i smysluplnosti. Máte-li před sebou větší investice, nebo pokud chcete i něco cennějšího či hodnotnějších koupit či prodat, buďte obezřetní.

Kozorozi Dávejte si pozor na drobné úrazy, především na naražení nebo odření kolen, oděrky na hlavě, ale nepodceňujte ani kvalitu toho co jíte. Můžete mít buď příliš mnoho práce, nebo také téměř žádnou.

Vodnáři Právě se nacházíte v takové mezidobí, kdy většina komplikací již odeznívá, ale zatím nevidíte jasný maják či cíl ke kterému byste chtěli směřovat. Snažte se proto nejdříve vyřešit nánosy minulosti, a pak teprve začněte připravovat budoucnost.

Ryby Vše by vám nyní mělo vycházet. Je nejpříznivější doba buď pro dovolenou, nebo pro to, abyste úspěšně dodělali vše rozpracované a mohli se potom s ještě větším klidem a radostí věnovat opět dovolené a relaxaci.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud