Horoskop na týden 4.8. – 10.8.

Horoskop na týden 4.8. – 10.8.

Mimořádně příznivý týden. Budete nabiti energií, a i velcí škarohlídi budou přímo sršet optimismem. Budete mít dostatek energie i elánu a budete úspěšní v záležitostech jak krátkodobých tak i dlouhodobých.

Berani Mimořádně příznivý týden. Budete nabiti energií, a i velcí škarohlídi budou přímo sršet optimismem. Vhodný čas pro dovolené a pro navázání nových známostí osobních i profesionálních.

Býci Budete mít dostatek energie i elánu a budete úspěšní v záležitostech jak krátkodobých tak i dlouhodobých. Buďte ale opatrní, abyste nepřeceňovali své možnosti. Neutrácejte za zbytečnosti.

Blíženci Společensky úspěšný týden vhodný i pro nová setkání a nové milostné příležitosti. Dávejte si ale pozor na jazyk, který budete mít nabroušený více než jindy.

Raci Pusťte z hlavy veškeré starosti a zaměřte se především na relaxaci a příjemné prožívání. Nebojte se také pustit se do nějakého pro vás nového sportu nebo způsobu aktivního odpočinku.

Lvi Procházíte několikatýdenním velice příznivým obdobím plný dobrých nápadů a optimismu. Snažte se toto období využít i k novým pracovním směřováním. Budete moci využít svého charisma.

Panny Máte toho na práci i přemýšlení až nad hlavu. Nesnažte se to ale řešit ukvapeností a zbrklým jednáním. Snadno byste udělali chyby. Je nutné si všechna důležitá rozhodnutí vícekrát promyslet.

Váhy Ideální čas pro klidnou a příjemnou dovolenou bez starostí, ale i bez většé fyzické námahy. Příznivý čas pro plavání, menší výlety a bohatý společenský život prostřídaný s nákupy.

Štíři Síly a energie máte dost. Můžete ale prožívat chvíle nedocenění, které mohou vyplývat i z pocitu sebepřeceňování. Vhodný čas pro přemýšlení o svém životě, zda jdete správným směrem.

Střelci Pokud se chystáte na dovolenou, budete velice mile překvapeni. Dávejte si ale pozor na doklady, peníze a na ukvapené či příliš rychlé rozhodování či na lehkomyslnost. Vyhněte se konfliktům.

Kozorozi Neutrální spíše příznivý týden, ve kterém si můžete udělat v klidu pracovní inveturu toho co jste dosáhli, co máte rozpracované, a do čeho se budete ještě chtít pustit. Ideální čas pro plánování.

Vodnáři Pozor, abyste se nedostávali zbytečně do konfliktních situací s partnerem (partnerkou) či s přáteli. Budete-li trpět splínem, je to jen otázka několika málo dní a opět budete ve formě.

Ryby Nenechte se vtahovat do obtížně řešitelných situací a vyhýbejte se sporům. Neříkejte také za každou cenu svůj názor, pokud budete vědět, že tím můžete někomu ublížit. Pravda je to, co pomáhá.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud