Horoskop na týden 5.1. – 11.1.2004

Horoskop na týden 5.1. – 11.1.2004

Velice příznivý týden pro každou prakticky zaměřenou činnost. Přesto, že náročné období svátků je již za námi, máte stále mnoho práce a cítíte, že vám jde vše poněkud obtížněji než byste si představovali. Klidný a úspěšný čas pro veškerou činnost.

Berani Máte přemíru energie, která hledá své uplatnění. Do všeho půjdete naplno. Je nutné dávat pozor na ukvapenost, tendenci k hádkám a k takové intenzitě práce, že by to mohlo vést k vyčerpanosti.

Býci Velice příznivý týden pro každou prakticky zaměřenou činnost. Budete vytrvalí, soustředění a budete mít úspěch. Není ale vhodný čas na různé druhy flirtování a na hledání nových intimních známostí.

Blíženci Příznivý čas spíše pro společenské události a účast na kulturních akcích, než pro učení, skládání zkoušek. Ideální čas začít dělat i něco pro své tělo, a to ať už na lyžích nebo posilovně.

Raci Přesto, že náročné období svátků je již za námi, máte stále mnoho práce a cítíte, že vám jde vše poněkud obtížněji než byste si představovali. Je zapotřebí nalézt v všem správnou míru a nepřepínat své síly.

Lvi Ideální čas pro zimní dovolenou. Pro regeneraci sil a uvolnění napětí. Objeví se nové myšlenky a nápady a můžete se rozhodnout i pro nastoupení nějakých nových trendů. Fyzická námaha vám prospěje.

Panny S novým okem vám nastupuje i nová síla, nová odhodlání a nové vize. I přes značně různorodé pracovní vytížení procházíte úspěšným obdobím, ve kterém zhodnocujete předchozí mnohaleté znalosti a zkušenosti.

Váhy Hledejte rovnováhu mezi pracovním nasazením a aktivním využíváním volného času. Dlouhodobé přepětí a vyčerpání by příliš oslabilo vaše zdraví. To platí především o těch dříve narozených.

Štíři Klidný a úspěšný čas pro veškerou činnost. Mohou se objevit i nové pracovní příležitosti a nová uplatnění. Po prvním neúspěchu se nevzdávat. Alkohol konzumujte pouze velice umírněně.

Střelci Udělejte si nejdříve naprosto jasno co vlastně chcete, a potom teprve jednejte. Jinak vám hrozí mnoho zbytečně vynaložené práce bez náležitého efektu. Vybírejte zboží či služby s rozvahou.

Kozorozi Pokud se cítíte vyčerpáni, nesnažte se únavu mermomocí překonávat a pořádně se prospěte. Nedělejte také nic, co by za vás mohl udělat snadno i někdo jiný. Nerozčilujte se situacemi, které nemůžete ovlivnit.

Vodnáři Mimořádně příznivý čas pro všechny druhy relaxace a odpočinku. Ať už na horách nebo v teplých krajích či na chalupě. Čas tak přeje společenskému životu, flirtu a lásce. Je vhodný čas i pro zkoušky.

Ryby Všechny situace před kterými nyní budete stát se snažte řešit co nejjednodušeji. Za nepříjemnostmi se nesnažte vidět žádné záměry a temné síly namířené proti vám. Opatrně s většími investicemi.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud