Horoskop na týden 5.10. – 11.10.

Horoskop na týden 5.10. – 11.10.

Stále trvá příznivé období trpělivého a chápajícího přístupu, období nových pohledů a nových zážitkům. Ideální čas pro dovolenou ve vzdálených zemích s jinou kulturou. Svoji vůli prosadíte mnohem snadněji laskavostí a otevřeností.

Prosazování vašich zájmů vám sice bude činit obtíže, ale s obtížemi poroste i vaše chuť se s nimi razantně vypořádat. Pozor ale na zbytečné hádky a osobní konflikty. Pozor na infekční onemocnění.

Pokud se vám nepodaří prosadit vaše představy hned v prvním kole, netlačte více na pilu a záležitost odložte na jiný čas, kdy to budete moci znovu zkusit. Je ale příznivý čas pro výhodné a hlavně dlouhodobé investice.

Nepouštějte se do nových milostných dobrodružství a lehkomyslně neflirtujte. Dávejte si dobrý pozor na to, komu budete důvěřovat, protože jinak by mohla vaše profesionální pověst utržit vážné rány.

Budete mít zvýšenou citlivost pro všechny druhy předvídání a můžete mít pocit, že vše co říkáte vychází z vašeho porozumění tajemnu. Vaše vciťování do situací svědčí o schopnosti využívat vašich zkušeností novým způsobem.

Nesnažte se všemu porozumět a nesnažte se uchopit neuchopitelné. To by bylo stejné, jako snaha vyloučit překvapení nebo lidskou schopnost tvořit. Svoji vůli prosadíte mnohem snadněji laskavostí a otevřeností.

Můžete se vnímat jako osamělí pozorovatelé, kteří se snaží všemu porozumět. Mějte ale více trpělivosti a naučte se více prožívat situaci a sílu okamžiku. To je jemný pokus o uvědomení si síly vlastní tvořivosti.

Stále trvá příznivé období trpělivého a chápajícího přístupu, období nových pohledů a nových zážitkům. Ideální čas pro dovolenou ve vzdálených zemích s jinou kulturou. Pozor na zbytečné konflikty, prochladnutí ledvin a močového ústrojí.

Ideální čas pro vědce, spisovatele, moderátory a herce. Máte zrychlené myšlení.Není nic divného na vašem neustálém hledání lásky a porozumění. Někdy je můžete zdánlivě najít i mimo sebe.

Můžete mít nápadů kolik chcete a můžete i mít pocit, že se neustále, byť i pomalu blížíte k pochopení tajuplných základů života. Pozor na infekční onemocnění horních cest dýchacích.

Nenechte se vtáhnout do konfliktů, které se vás vůbec netýkají. Můžete stavět na vašich osvědčených praktikách a metodách. Je to smysl pro pořádek, odpovědnost a disciplínu, které vám pomohou, když vám chybí inspirace.

Dopřejte si to, co by se dalo nazvat lehkostí bytí v radosti. Nechávejte se překvapovat a také překvapujte ostatní. Máte výbornou možnost pro regeneraci sil na dovolené, nebo alespoň o víkendu.

Hlavně nyní s ničím nespěchejte a nepouštějte se do neznámých oblastí. Nepropadejte pochybnostem a splínu, pokud se vám nebude dařit uskutečňovat hned napoprvé vaše představy.

Doporučujeme

Články odjinud