Horoskop na týden 5.2. – 11.2.

Horoskop na týden 5.2. – 11.2.

Velice příznivý týden, především pro dovolenou. Pouze si dávejte pozor na zvýšenou impulzivitu a unáhlené reakce. Budete mnohem silněji než jindy vnímat krásu a fyzickou přitažlivost vašeho partnera (partnerky).

S novým týdnem do vás vstupuje nová martická síla, která tolik patří k lásce a jejím fyzickým projevům. Po celý týden budete pociťovat větší touhu po lásce a sexu. Máte i zvýšenou intuici.

I když zrovna nemusíte mít nyní peněz nazbyt, dejte alespoň průchod svým citům a doprovoďte je nějakou byť i symbolickou pozorností. Pocítíte i nový doslova příval energie.

Štěstí vám přeje, jste spokojení. Projeví se to i ve vašem vztahu k milostným záležitostem. Budete mnohem silněji než jindy vnímat krásu a fyzickou přitažlivost vašeho partnera (partnerky).

Příznivější pro vás bude začátek a konec tohoto týdne. Budete mít vytrvalosti, houževnatosti, ale i štěstí, abyste zvládli vše nutné. Pouze si dávejte pozor na zvýšenou impulzivitu a unáhlené reakce.

Očekávejte nevyrovnané situace a tomu odpovídající i vaše vnitřní postoje. Neutrácejte bezhlavě a každou investici si dobře promyslete. Nebojte se být lvi i v milostném životě.

V tomto týdnu byste měli alespoň trochu ustoupit od vaší kritičnosti, přesnosti a metodičnosti, více se uvolnit, prožívat bez zábran svůj vztah k tomu kdo je vám blízký a rozdávat sami sebe.

Velice příznivý týden, především pro dovolenou. Také v zaměstnání si můžete vést úspěšně. Budete mít i zvýšenou citlivost pro záležitosti komunikace, lásky i pro obchod a finanční zisk.

Buďte opatrní ve vašich projevech, aby se vaše štírovská smyslnost neprojevovala příliš agresivně. Budete-li projevovat vašemu vyvolenému (vyvolené) lásku, buďte více ohleduplní.

Vše nasvědčuje tomu, že vy s projevy lásky a s milostnými hrami v tomto týdnu mít obtíže nebudete. Nicméně nemáte příznivý čas pro důležitá a dlouhodobě perspektivní rozhodnutí.

Budete-li mít obtíže vyjádřit své city slovy, nevadí, kupte vašemu partnerovi (partnerce) nějaký byť i malý dárek, a ten vám jistě otevře příležitost říci i to, co jste zatím nosili pouze v sobě.

Jestli vás může v tomto období něco spolehlivě postavit na nohy a rozjasnit vaši tvář, je to uvědomení si důležitosti láskyplného vztahu v životě každého z nás.

Spoléhejte se nyní více na hlas vašeho srdce než na rozum, který by mohl vaše srdce vysušovat. Máte-li pocit, že na vás partner zapomíná, zkuste se jim nějak překvapivě připomenout.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud