Horoskop na týden 6.11. – 12.11.

Horoskop na týden 6.11. – 12.11.

Nehněvejte se na sebe proto, že jste si toho na svá bedra vzali více než by bylo záhodné. Máte ideální možnosti pustit se i do takových prací, kterým jste zatím jen vyhýbali.

Ničeho se neobávejte a jste-li přesvědčeni o své pravdě, stůjte si za ní. Máte příznivý čas pro myšlení a plánování. Dávejte si ale pozor, abyste své představy neprosazovali pomocí násilí a nebo jen z pozice síly.

Na víkendové dny si neplánujte žádná závažná rozhodnutí. Tyto dny jsou vhodné pouze pro relaxaci nebo pro nepříliš namáhavou fyzickou práci. Dávejte si ale pozor abyste se nezapotili a potom neprochladli.

Jako v poslední době obvykle, tak i v tomto týdnu se budete moci spolehnout na svoji nápaditost. Může se vám také podařit na poslední chvíli odvrátit nějaké nepříjemnosti. Neměli byste ale vašeho štěstí zneužívat.

Příznivý čas pro domácí práce jako jsou renovace, přestavby, vybavování nějakým novým nábytkem, malování, úklid a podobně. Pokud jste duchovně orientováni, máte vhodnou příležitost pro meditace.

Nepouštějte se do ničeho nového a nesnažte se hlavou prorazit zeď a prosazovat se i „přes mrtvoly“. Pokud vám vaše záměry nebudou vycházet, odložte jejich uskutečňování na jindy a nyní se zabývejte raději relaxací.

Nepropadejte nervozitě nebo komplexům méněcennosti. Nemáte k tomu žádný důvod, vyjma toho, že byste toho chtěli dokázat více než je ve vašich silách a možnostech. Z přepracování můžete onemocnět.

Máte ideální možnosti pustit se i do takových prací, kterým jste zatím jen vyhýbali. Budete mít nejen dostatek energie, ale i odhodlání a jasnou představu čeho chcete dosáhnout. Bude vám pomáhat váš smysl pro humor.

Nepodléhejte hněvu a pudovému jednání, které je výsledkem vášní a zloby. Jestliže se vám i v obtížných situacích podaří zachovat klid a jestliže budete tolerantní a velkorysí, bude to velké vítězství nad sebou samými.

Tentokrát budete nejspíše rozvernější než jindy, budete náchylní k flirtu a milostnému skotačení. Také se vám budou snáze kutálet penízky z peněženky, ale výsledný efekt vynaloženým nákladům rozhodně odpovídat nebude.

Nehněvejte se na sebe proto, že jste si toho na svá bedra vzali více než by bylo záhodné. Zachováte-li klid a budete-li postupovat cílevědomě a vytrvale krok za krokem, nemůžete neuspět. Nenechte se ale ničím rozptylovat.

S postupujícím týdnem vám bude přibývat energie a také chuť se pustit do něčeho nového a trochu okolo sebe zvířit vodu. Budete mít štěstí jak co do množství, tak i co do kvality nápadů a nových myšlenek.

Možná, že se vám v tomto týdnu nebude dostávat právě to, co byste nejvíce potřebovali, a to bude nejspíš láska nebo peníze. Zdá se. Že díky tomu nebudete mít ani přebytek sebevědomí. Věřte více sami sobě.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud