Horoskop na týden 6.3. – 12. 3.

Horoskop na týden 6.3. – 12. 3.

Vaše cílevědomá a vytrvalá práce přináší své ovoce. Máte příznivý čas pro nakupování oblečení, uměleckých předmětů a módních doplňků, ale i pro návštěvy kin a divadel. Nebuďte netrpěliví a podráždění.

Berani Velice příznivý týden pro veškeré romantické záležitosti, flirtování, seznamování, milenecké vztahy a sex. Dávejte si ale pozor na příliš sebevědomé či agresivní jednání. Nenoste těžké předměty a pozor na chřipková onemocnění.

Býci Buďte velmi opatrní na své zdraví. Měli byste dostatečně spát, pravidelně cvičit a v takovémto období brát i vitamíny. Pokud hodláte něco dražšího nakupovat, buďte velice obezřetní. Nenakupujte žádné zboží nejasného původu.

Blíženci Přesto, že ve vás bude dost energie i dobrých nápadů, dávejte si pozor na přílišné vyčerpání, a aby jste se příliš nepřetěžovali. Nepočítejte s tím, že budete mít v tomto týdnu nějaké větší štěstí. Co si tvrdě neodpracujete, to mít nebudete.

Raci Snažte se maximálně využít tohoto týdne, který vám může přinést řadu příjemných překvapení. Máte také vhodnou dobu pro investice nebo i výhodný nákup nějakých technický zařízení respektive železářského zboží. Dávejte si ale pozor na příliš prudké a neodpovídající reakce.

Lvi Nemyslete na lásku a na sex a raději se věnujte profesionálním záležitostem. Pokud je ovšem vaší profesí sex, budete muset zřejmě ledaco překousnout. Snažte se vyhnout nachlazením a chřipkovým nákazám.

Panny Z dlouhodobého hlediska jde vše jak má, ale krátkodobě můžete nyní stát před celou řadou svízelných rozhodnutí. Nebudete-li s ničím spěchat a dělat ukvapená rozhodnutí, pak byste měli vše zvládnout.

Váhy Vaší předností bude přehlednost myšlení a rychlost rozhodování. Máte příznivý čas pro nakupování oblečení, uměleckých předmětů a módních doplňků, ale i pro návštěvy kin a divadel. Nebuďte netrpěliví a podráždění.

Štíři Nepodléhejte depresivním stavům z toho, že se vám už delší dobu nedaří tak, jak byste si představovali. Starejte se o své zdraví. Nenoste těžké předměty a obzvlášť ne v jedné ruce, pozor na nachlazení a chřipková onemocnění.

Střelci Nejspíš budete mít větší úspěchy v lásce, flirtování a v sexu, než v pracovních záležitostech. Bude se na vás hrnout řada menších starostí, které byste ale neměli zanedbávat a nenechat je přerůst do skutečných trampot.

Kozorozi Vaše cílevědomá a vytrvalá práce přináší své ovoce. Budete mít navíc i štěstí při řešení méně příjemných situací. Toto období je i vhodné pro nákupy dražších předmětů, zařízení, jakož i větší investice obecně.

Vodnáři Nyní procházíte delším obdobím, ve kterém budete nejspíš nuceni k řadě změn a k nějakým závažným rozhodnutím, které ale budou vynuceny tím, že jste příliš dlouho váhali, nebo byli trochu pohodlnější.

Ryby Budete stále ještě velice aktivní ve srovnání s průměrným obdobím. Neobávejte se i důležitých a velkých rozhodnutí a snažte se ke všemu přistupovat s větším nadhledem. Vytrvalost vám bude velice pomáhat.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud