Horoskop na týden 6.9. – 12.9.

Horoskop na týden 6.9. – 12.9.

Nyní se na vás dlouhodobě štěstí více usmívá a vše se vám daří. Je vhodný čas na zamyšlení se nad svým životem, zda byste neměli něco změnit a trochu tak oživit dosavadní poněkud stereotypní situace.

Berani Začněte se věnovat více aktivitám společenským a partnerským, ve kterých můžete nyní napravit i nějaké předchozí nedorozumění. V klidu dokončujte vše co máte rozpracované a nehrňte se příliš iniciativně do nových aktivit.

Býci Příhodný čas pro ty Býky, kteří jsou aktivní, samostatní a dokážou jít odvážně i do nejistých situací. Nebojte se riskovat a dělat nečekané kroky. Pokud jste typem spíše pohodlnějším a klidnějším, tak si dobře odpočinete.

Blíženci Musíte řešit současně řadu velice různorodých situací. Nepropadejte ale panice, protože jde jen o to, seřadit si vše podle důležitosti a s nevýznamnými situacemi neztrácet čas. Silní kuřáci by se měli nad svým návykem zamyslet.

Raci Poprázdninové období vám začíná poměrně příznivě a poskytuje vám dost času, abyste se mohli dobře adaptovat na standardní pracovní zatížení. Bude se vám dařit pracovně i v osobních záležitostech.

Lvi Vcelku klidné období, ve kterém by nemělo nic nasvědčovat tomu, že se opět rozběhl pracovní shon naplno. Konce týdne je obzvláště příznivý pro nové kontakty a společenské události ze kterých byste mohli profitovat.

Panny Mnoho nových podnětů a elánu do práce. Vaše předchozí práce bude po zásluze dobře oceněna a budete prožívat několikatýdenní příznivé období. Máte možnost vykročit jiným směrem.

Váhy Jedno období vašeho života se pozvolna uzavírá a vy budete mít v nejbližších měsících možnost se pustit do dalších aktivit. Věnujte více pozornosti vašim partnerských vztahům nejen doma, ale i na pracovišti či s přáteli.

Štíři Nyní se na vás dlouhodobě štěstí více usmívá a vše se vám daří. Máte možnost se pustit do nových situací jak v profesionálním, tak i osobním životě. Neváhejte toho využít, jsou to dobré příležitosti.

Střelci Můžete pociťovat nedostatek financí a nevíte, kterou díru dříve záplatovat. Nedělejte si z toho ale hlavu, jde o přechodné období několika měsíců, po kterém se opět začne zúročovat vaše předchozí námaha.

Kozorozi Jsou před vámi nové možnosti a měli byste je uchopit. Nebojte se změnit směr vaší životní cesty, pokud se k tomu naskytne příležitost. Pozor ale na drobné úrazy na nohou či poštípání hmyzem.

Vodnáři Je vhodný čas na zamyšlení se nad svým životem, zda byste neměli něco změnit a trochu tak oživit dosavadní poněkud stereotypní situace. Vhodné příležitosti se k tomu naskytnou v posledních měsících tohoto roku i v roce příštím.

Ryby Zklidníte se, budete se moci správně zorientovat v pracovních i osobních záležitostech a vaše předchozí pracovní zatížení začne vydávat dobré ovoce. Nepřetěžujte se a posilujte imunitní systém.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud