Horoskop na týden 7.3. – 13.3.

Horoskop na týden 7.3. – 13.3.

Přímo ideální týden, ale jen pokud ho budete schopni vzít do vlastních rukou. Hlavně se nenechte ničím rozptylovat a odvádět pozornost od vaší činnosti. Je vhodný čas pro dovoleno na horách či teplejších krajinách.

Berani Již od samého počátku tohoto týdne byste měli být velice opatrní ve všem vašem jednání a nenechat se unést emocemi a vlastními představami o tom co je a co není správné.

Býci Velice příznivý týden pro veškerá obchodní jednání stejně jako i pro řešení osobních záležitostí. Můžete se spolehnout na to, že budete mít vynikající nápady v pravou chvíli.

Blíženci S ničím nespěchejte. Hlavně se nenechte vmanévrovat do podávání nevhodných a neověřených informací. Pozor také na prochladnutí a infekce dýchacích cest. Ideální čas pro dobročinnost.

Raci Buďte opatrní při vašem stravování a vyhněte se konzumaci byť i jen trochu podezřelých nebo ne zcela čerstvých potravin. Pozor také na přejídání a požívání příliš tučných a příliš ostrých jídel.

Lvi Budete nespíš ve velice příznivém rozmaru a budete tudíž náchylní k rychlým a někdy i málo uváženým reakcím. Vaší ochranou nyní ale bude čistota vašich úmyslů.

Panny Máte nyní velmi mnoho energie a touhy uspět ve všem co budete podnikat. Na ruku vám půjdou nejen okamžitý vývoj situací, ale i dlouhodobé perspektivy.

Váhy V tomto týdnu si rozhodně nebudete moci vyčítat přílišnou obezřetnost, i když je to právě obezřetnost, která může zachránit vás i vaše přátele. Nesnažte se za každou cenu prosazovat.

Štíři Přímo ideální týden, ale jen pokud ho budete schopni vzít do vlastních rukou a budete se snažit využít doslova každou i sebemenší příležitost k upevnění vašeho postavení.

Střelci Hlavně se nenechte ničím rozptylovat a odvádět pozornost od vaší činnosti. Nikdy nevyměňujte nepotvrzené či nejasné sliby. Cokoliv významného uslyšíte si nechte ověřit.

Kozorozi V tomto týdnu pro vás bude důležité, aby vás za žádných okolností nic nerozčílilo a nenechali jste se vyprovokovat k unáhleným slovům nebo činům. Hrozí vám přetažení.

Vodnáři Tento stále ještě zimní čas je příznivý pro hlubší se zamyšlení nad vaším dosavadním směrováním a na plánování toho, co chcete ještě dosáhnout, a jak při tom chcete postupovat.

Ryby Máte nyní více energie a příležitostí než v jiných týdnech. Dostanete se i do nových situací a máte před sebou i příznivá setkání a jednání. Je vhodný čas pro dovoleno na horách či teplejších krajinách.

autor: Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud