Horoskop na týden 7.4.-13.4.

Horoskop na týden 7.4.-13.4.

Přichází vám radostnější období, především díky větší společenské zaangažovanosti a novým setkáním a stykům. S ničím neváhejte a pusťte so naplno do svých záměrů. Neklesejte ale na mysli, pokud to bude chvíli trvat.

Berani Budete dobře odhadovat situace. Také vytrvalost nyní bude vaší silnou stránkou a budou vás provázet šťastné náhody. Dávejte si ale pozor na zbrklé a příliš prudké či neuvážené reakce.

Býci Nepouštějte se do žádných nejistých investic. Vždy si vše důkladně prozkoumejte a ověřte. Máte ale příznivý čas pro relaxaci, úspěch u druhého pohlaví. Situace řeště rychle a nic neodkládejte.

Blíženci Budete se potýkat s celou řadou obtížných nebo i otravných situací, ale podaří se vám vše zvládnout, pokud budete dostatečně velkorysí a nebudete se zabývat nepodstatnými záležitostmi. Nespoléhejte se na protekci.

Raci Nevyčerpávejte se příliš a věnujte více péče vašemu žaludku. To znamená správnou životosprávu. Dostatek spánku a pravidelnou lehkou stravu. Budete-li mít špatnou náladu, kupte si něco pro radost.

Lvi Potřebujete-li udělat nějaké výrazné organizační změny ve svém životě, je na to správný čas. Přehlížejte nepodstatné situace a věnujte se více koncepčním záležitostem.

Panny Jsou před vámi dlouhodobě obtížně řešitelné situace i denodenní obtíže. Nepřemýšlejte nad tím jak vše zvládnete a v klidu řešte jednu situaci po druhé. Nenechte se také ničím stresovat.

Váhy Nepřepínejte se a nesnažte se nic urychlit. Vše má svůj čas. Máte příznivé podmínky pro vše, co vyžaduje vytrvalost, soustředění a klidný přístup. Měli byste tké více věřit vaší intuici.

Štíři Přichází vám radostnější období, především díky větší společenské zaangažovanosti a novým setkáním a stykům. Pokud máte spíše sedavé zaměsnání, měli byste věnovat více času cvičení.

Střelci S ničím neváhejte a pusťte so naplno do svých záměrů. Neklesejte ale na mysli, pokud to bude chvíli trvat. Nespoléhejte se na nové známosti a stavte jen na tom, co je už časem prověřené.

Kozorozi Buďte opatrní při chůzi, abyste is nepohmoždili kolena a dávejte si také pozor na dietní chyby. Nevztekejte se, pokud věci nepůjdou podle vašich představ.

Vodnáři Vcelku příznivé období s dostatkem energie, vytrvalosti a houževnatosti. Budete-li v hovorech s ostatními přesvědčeni o vlastní pravdě, nedávejte to příliš okatě najevo.

Ryby Do vašeho života začnou zasahovat nečekané situace, které vás překvapí. Ne ale vše co bude nové bude také dobré. Máte výborný čas pro nákup bytových doplňků a vůbec všeho pro radost.

autor: Doc. Ing. Antonín Baudyš CSc. (*1946) studoval optiku a jemnou mechaniku na ČVUT. Zběhlost v matematice, fyzice a astronomii, pedagogické zkušenosti. Bývalý ministr, v současnosti patří k nejuznávanějším astrologům v ČR. 602.285.337 Spolu se synem učí v Praze v Kurzu tradiční astrologie. Další zajímavé informace naleznete na stránkách www.astrolab.cz.

Doporučujeme

Články odjinud