Horoskop na týden 7.5. – 13.5.

Horoskop na týden 7.5. – 13.5.

Procházíte natolik příznivým obdobím, že by byla škoda ho nevyužít pro realizaci vašich cílů. Pokud ale vás vše bude nutit do lenošení a nic nedělání, i to je řešení. Zdá se, že vaše aktivita se bude projevovat tím více, čím více budou ostatní umdlévat.

Přesto, že se vám nic špatného nebude dít a budete se cítit dobře, můžete mít pocit, že vaše úsilí vyznívá přeci trochu naprázdno. Jakoby hlavní dění okolo vás šlo tak trochu mimo vás. Je to ale pouze subjektivní pocit.

V tomto týdnu se ve vašem životě může velice mnoho stát a také mnoho změnit. Nepodléhejte okamžitým náladám a rozmarům a také se nenechte do ničeho násilím nutit. Vše má dost času, nic vám neuteče.

Zhodnocení vaší profesionální činnosti se stále přibližuje a také osobní záležitosti se začínají vyvíjet příznivý směrem. Nepouštějte se ale do žádných neprobádaných situací a raději se přidržujte všeho osvědčeného.

Procházíte poměrně harmonickým obdobím a vaše touhy a jejich naplnění jsou v poměrně vyváženém stavu. V tomto týdnu se můžete věnovat více i sami sobě, péči o vlastní šatník a botník.

V důležitých jednáních a rozhodováních buďte velice opatrní a obezřetní. Vaším největším nepřítelem bude spěch a hněvivost. Správná rozhodnutí a správné jednání můžete nyní činit pouze s klidnou a soustředěnou myslí.

Čím více planet máte ve vašem osobním horoskopu ve znamení Panny, tím budete úspěšnější, šťastnější a radostnější. Snažte se ale část své spokojenosti přenést i na vaše okolí a nenechávejte si své štěstí jen pro sebe.

Nerozčilujte se pro kdejakou malichernost a vše co se vám a okolo vás děje berte jako určitou osudovou zkoušku, ve které máte prokázat svůj klid a nadhled. Nesnažte se také míchat se do situací, které se vás bezprostředně netýkají.

Nesnažte se rozbít zeď čelem, ale snaže se jí raději obejít. Pamatujte, že opatrnost je ctností nad statečnost. Lépe je obezřetně se vyhnout zlému a neposkytnout zlu prostor, než statečně a často zbytečně přijít k ranám.

Zdá se, že vaše aktivita se bude projevovat tím více, čím více budou ostatní umdlévat. Je také vhodná doba pro sebevzdělávání a pro prohlubování duševně duchovních hodnot vlastní osobnosti.

Dlouhodobé a správně zacílené směřování, přinese vždy své ovoce, zvláště je-li podpořeno značnou pílí a cílevědomostí. Na nedostatek těchto schopností a vlastností si nemůžete naříkat. Jde jen o to je správně používat.

Pokud se vám zdá, že máte ve všem zmatek, a že se nedokážete v daných situacích správně zorientovat, je na to jednoduchá rada. Počkejte si. Pokud máte naopak pocit, že rozumíte všemu, držte se raději ve všem zpět.

Procházíte natolik příznivým obdobím, že by byla škoda ho nevyužít pro realizaci vašich cílů. Pokud ale vás vše bude nutit do lenošení a nic nedělání, i to je řešení. Potom si ale nesmíte naříkat když něco prošvihnete.

Doporučujeme

Články odjinud